• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.09.2024

11:00

Jutjuber smršao 114 kilograma! Svi su ga prozivali, a on ih je nasamario i kršom oslabio do neprepoznatljivosti! (VIDEO)

printskrin tiktok

Lajfstajl

Jutjuber smršao 114 kilograma! Svi su ga prozivali, a on ih je nasamario i kršom oslabio do neprepoznatljivosti! (VIDEO)

Podeli vest

Jutjuber Nikolas Peri, poznatiji kao Nikokado Avokado, iznenadio je svoje pratioce neverovatnom transformacijom. Nakon godina prejedanja i ekstremnog gojenja, poznatog kroz makbang trend, sada je otkrio da je smršao čak 114 kilograma, ostavivši mnoge bez reči.

Nikolas Peri, poznat kao Nikokado Avokado, popularni je jutjuber sa više od 4 miliona pratilaca na svom kanalu. Postao je poznat po izazovima u kojima konzumira velike količine hrane, u okviru makbang trenda, kao i zbog ekstremnog povećanja telesne težine.

Međutim, nedavno je iznenadio svoje pratioce, otkrivši da je smršao čak 114 kilograma. U najnovijem videu, Peri je pokazao svoju novu vitku figuru, priznajući da nije snimao sadržaj poslednje dve godine kako bi radio na svom telu.

Ovo je izazvalo konfuziju kod mnogih, budući da su njegovi prilozi na kanalu objavljivani sve do pre tri meseca, a poslednji video datira iz 1. maja 2024. godine, kada je izjavio da je "odustao" od procesa mršavljenja i da je "vreme da se ponovo ugoji".

- Uvek sam dva koraka ispred. Ovo je bio najveći društveni eksperiment u mom životu. Zabrinjavajuće je, ali i fascinantno gledati ljude kako tumaraju internetom, tražeći priče i ideje koje ih inspirišu i angažuju - izjavio je Peri.

- Dakle, ja sam zlikovac jer sam se takvim prikazao, a vi ćete i dalje nasedati na priče o meni iz godine u godinu. Do juče su me nazivali debelim, bolesnim, dosadnim i nebitnim... Uspeo sam da ostanem ispred svih, a šala je na vaš račun - dodao je jutjuber.

Reakcije pratilaca na Nikokadovu transformaciju nisu izostale - dok su neki oduševljeni njegovim uspehom, drugi su se osećali prevarenim, smatrajući da ih je namerno obmanuo tokom celog procesa.

- On je sve snimao unapred. Prevario nas je - glasio je jedan komentar. 
- Prevario nas je - dodao je drugi. 
Uvek sam govorio da ću krenuti na dijetu kad to uradi i Nikokado Avokado. Sad više nemam izgovora - bili su samo neki od komentara. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija