• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.08.2024

08:00

Imala je 138 kilograma, a onda je smršala 64! Tvrdi da joj je jedna stvar promenila život iz korena! (VIDEO)

Printscreen Instagram/erindrotleff

Moda i lepota

Imala je 138 kilograma, a onda je smršala 64! Tvrdi da joj je jedna stvar promenila život iz korena! (VIDEO)

Podeli vest

Erin Drotlef je sa svojih 138 kilograma bila na ivici očaja, ali je uz pomoć podrške sa društvenih mreža uspela da smrša 64 kilograma

Sviđalo vam se ili ne, društvene mreže su neosporno promenile način na koji živimo. Omogućavaju povezivanje korisnika širom sveta i pružaju nam priliku da zavirimo u živote drugih kao nikada ranije.

Jedna od osoba koja veruje u moć društvenih mreža je majka troje dece, Erin Drotlef (35), koja tvrdi da joj je Instagram doslovno spasio život i pomogao joj da izgubi 64 kilograma, zahvaljujući podršci svoje online zajednice. Ipak, nisu svi uvereni da je to postigla isključivo napornim radom – neki su uvereni da koristila injekcije za mršavljenje.

Godine 2022. Erin je doživela dramatičnu promenu u životu. Dok je išla od automobila do učionice svoje ćerke, povredila je list noge.

- Suze su mi navirale, dok su drugi roditelji prolazili pored mene mašući i klimajući glavom. Pravila se kao da tražim nešto u torbi, toliko sam bila postiđena što sam se povredila jednostavno hodajući.Nisam mogla da verujem da sam se dovela do tog stadijuma - rekla je Edin.

 

 

Erin je već ranije želela da smrša, ali zbog povrede noge morala je da se nekoliko meseci odmara, što je dovelo do toga da joj se težina popne na gotovo 138 kilograma.

U novembru je odlučila da potpuno preokrene svoj život i postavi sebi cilj da izgubi 45 kilograma u godini dana.

- Godinama sam koristila svoju bol i traumu kao izgovor da prestanem da brinem o sebi, a sada... nisam mogla ni da hodam. Tog dana sam rekla mužu: "Nije me briga šta će se desiti 2023. godine... Izgubiću ovu težinu i povratiti svoj život". Znala sam da je sad momenat ili da ću jednostavno izgubiti u ovoj igri - dodala je. 

Erin je to i učinila, obavestivši svojih 261.000 pratilaca da je krenula u borbu. Međutim, bez bliskih prijatelja i porodice u blizini, osim muža i male dece, Erin se borila da zadrži motivaciju potrebnu da se pridržava novog režima ishrane i vežbanja. Srećom, njeni online pratioci su je bodrili na svakom koraku.

 

 

Erin je objasnila da joj je bila potrebna podrška, pa je odlučila da svoju borbu s kilogramima deli na društvenim mrežama.

- Društvene mreže su mi spasile život, bila sam usamljena i nisam imala prijatelje ili porodicu da me podrže - napisala je jednom prilikom. 

- Vaša podrška me je održavala kad god sam želela da odustanem. Društvene mreže su mi promenile život i pokazale mi da nisam sama. Život je težak, ali uz naporan rad možete ga poboljšati - dodala je Erin. 

Gotovo dve godine kasnije, Erin je izgubila više od 64 kilograma i sada je srećnija nego ikad. Objavljujući fotografije na kojima zrači srećom zajedno sa svojom porodicom, ova majka troje dece sada vodi sopstveni posao, pomažući drugima da izgube kilograme. U roku od šest meseci, zarađivala je dvostruko više nego na prethodnom poslu.

- Osećam da sam tek počela! Neka se ostvarivanje ciljeva i jurnjava za snovima nastave! Nikada ne odustaje, nikad - rekla je Erin za kraj. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Protesti su obična farsa! Cilj je širenje panike u društvu i izazivanje straha kod građana! (VIDEO) Uživo
Live TV

Protesti su obična farsa! Cilj je širenje panike u društvu i izazivanje straha kod građana! (VIDEO)

Juče je održan protest protiv kopanja litijuma. Blokirane su železničke stanice Novi Beograd i Prokop! Premijer Srbije Miloš Vučević izjavio je da protestante nije briga za zdravlje ljudi, već da ovim putem samo žele nasilno da smene vlast. Na ovu temu u "Info jutru" govorila je Milica Đurđević Stamenkovski, ministarka za brigu o porodici i demografiju.

11.08.2024

10:30

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?
Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?

Poznato brdo Bagdala u Kruševcu postalo je od sinoć epicentar radosti i uzbuđenja tokom Međunarodnog festivala balona "Kruševac kroz oblake".

10.08.2024

12:23