• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.07.2024

09:00

Bombastičnoj Nikol Kidman zavide i mnogo mlađe! Tajna njene lepote je u specijalnom režimu ishrane - jede sve, ali postoji caka (VIDEO)

Reuters

Moda i lepota

Bombastičnoj Nikol Kidman zavide i mnogo mlađe! Tajna njene lepote je u specijalnom režimu ishrane - jede sve, ali postoji caka (VIDEO)

Podeli vest

Tajna lepote Nikol Kidman leži u njenom specijalnom režimu ishrane.

Glumica Nikol Kidman (57) u boljoj je formi nego ikada. Iako gazi šestu deceniju može da se pohvali izgledom na kome bi pozavidele mnogo mlađe žene. 

Obožava fitnes

Za svoj izgled ova majka četvoro dece kaže da je zaslužna njena dugogodišnja ljubav prema fitnesu i vežbanju, kao i drugim fizičkim aktivnostima.

Foto: profimedia

 

Slavna glumica godinama priča kako voli da bude aktivna kad god je napolju, bilo da je u pitanju joga u prirodi ili šetnja s porodicom, ali ističe i da se trudi da održi balans kada je u pitanju ishrana.

 Nije tajna da Nikol već godinama praktikuje dijetu 80/20, koja podrazumeva da 80 odsto vremena jedete zdravu hranu, dok 20 odsto vremena možete da uživate u hrani koju volite.

 

 

- Nema zabranjene hrane, i baš ta omiljena hrana koju smete da jedete je ono što će vas zadržati na dijeti, a može da se smrša baš dosta - tvrdi Nikol Kidman za Dejli mejl.

Oduševila je svojim pojavljivanjem u Parizu. Ponela je usku crnu haljinu koja se pripijala uz njeno vitko telo. Zajedno sa njom pojavila se njena ćerka, a svi su komentarisali neverovatnu sličnost između mame i njene naslednice. 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija