19.10.2024.

15:00

Foto: profimedia

Magazin

Isplivale tajne iz braka Kejt Midlton i princa Vilijama! Evo šta se dešava iza zatvorenih vrata

Kejt Midlton i princ Vilijam u braku su od 2011. godine, a čini se kako se vole kao i prvog dana. U braku su dobili troje dece, a kraljevski stručnjak otkrio je razloge zbog kojih je kraljevski par još zajedno.

Pre svega, ključne su njihove ličnosti jer je to ono što održava iskru u odnosu princa Vilijama i Kejt Midlton. I dok se njihov odnos čini kao vrlo konzervativan u javnosti, čini se kako tako nije u njihova četiri zida.

Informer

 

- Vilijam je jednom opisao Kejtin smisao za humor kao 'bezobrazan', a svoj kao 'prljav', i otkrio da je to jedna od najvažnijih stvari koja ih je spojila - rekao je za strane medije Kristofer Andersen, autor knjige 'The King: The Life of Charles III'.

Veruje kako su Kejt i Vilijam morali malo da se primire i vruće igrice iz spavaće sobe stave po strani zbog dece, ali još uvek su tu jedno za drugo. Zasmejavaju jedno drugo, a humor igra važnu ulogu u odnosu bračnih supružnika.

Kejt Midlton je opuštenija kod kuće

Andersenov opis je u skladu s mišljenjem brojnih stranih medija - da je Kejt još opuštenija kod kuće nego što je u javnosti, iako i tu deluje vrlo ležerno. U svemu tome je podržava Vilijam, a upravo je njegova potpora još jedan od razloga zašto se nisu razveli iako su im to mnogi predviđali s obzirom na šuškanja o brojnim aferama i Vilijamovoj ljubavnici.

Informer

 

Javnost je iznenadio video u kojem je Kejt objavila da je završila sa hemioterapijom. Budući kralj i kraljica bili su spontani jer ih je prikazao kao ljude koji u privatnosti svoga doma rade sve ono što i drugi, a sad su svima dali i mali uvid u to. Većini se svidela ta poruka Kejt i Vilijama, kojom je i pokazala kako su provodili vreme dok se lečila od raka, ali čini se da nije baš dopalo kralju Čarlsu. Sve to grljenje, ljubljenje i valjanje po travi kao da mu je zasmetalo.

- Nisu oni tinejdžeri - rekao je jedan izvor za strane medije, a drugi dodao kako video uopšte nije u maniri kraljevske porodice.

Postavilo se pitanje zašto bi se Kejt uopšte trebala da se pridržava tog stereotipnog pogleda na kraljevsku porodicu. To, svakako, ne znači da bi Kejt javno trebala stalno da iskazuje ljubav prema suprugu.