• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.08.2024

17:00

Isplivali nepoznati detalji sa venčanja Kejt i Vilijama! Kraljevski par dominirao na podijumu - jedna stvar je šokirala sve prisutne

AP/Photo

Ljubav

Isplivali nepoznati detalji sa venčanja Kejt i Vilijama! Kraljevski par dominirao na podijumu - jedna stvar je šokirala sve prisutne

Podeli vest

Kejt Midlton i princ Vilijam u javnosti deluju suzdržano i strogo, ali mnogi kažu da su privatno pravi parti manijaci. Njihov ples sa proslave nakon venčanja se i danas prepričava.

Princ i princeza od Velsa za javnost deluju strogo, ali kada se vrata zatvore – pretvaraju se u prave parti ljude.

Venčanje Kejt i Vilijama - događaj godine

Dana 29. aprila 2011. godine princ Vilijam i Kejt Midlton su se venčali, povodom čega je upriličena veličanstvena ceremonija u Vestminsterskoj opatiji, nakon čega se par povukao od očiju javnosti kako bi uživali u privatnom slavlju.

Foto: AP/Photo

 

Venčanje Vilijama i Kejt 2011. godine bilo je nešto najbliže bajci što smo mogli da vidimo u stvarnom životu, a ceremonija ispunjena brojnim protokolima trajala je sati. 

Bila je to noć za pamćenje u Bakingemskoj Palati, a slavlje je trajalo do kasno u noć – i to sa dobrim razlogom.

Da i kraljevići umeju da igraju kao da niko ne gleda i pevaju kao da niko ne sluša, budući kralj Engleske pokazao je ostavivši srce na plesnom podijumu tokom nedavnog koncerta Tejlor Svift na kome je bio gost.

Malo poznati detalji venčanja

Kraljevski pisac Robert Džobson u novoj biografiji o princezi od Velsa otkrio je neke do sada nepoznate detalje kraljevskog venčanja, a kada čujete uz koju numeru su Vil i Kejt odigrali svoj prvi bračni ples iznenadićete se.

Novopečeni mladenci zaigrali su ni manje ni više nego uz pesmu "You're The One That I Want" iz čuvenog filma "Briljantin" dok su ih prijatelji i porodica sa oduševljenjem bodrili.

 

 

Par je plesao i pevao reči koje su prvi izgovorili Džon Travolta i Olivija Njutn-Džon na velikom platnu, gledajući se zaljubljeno u oči.

Nakon spektakularnog prvog plesa, Vilijam i Kejt takođe su uživali u nastupu pop zvezde Eli Golding, koja je izvela svoju verziju pesme "Your Song" Eltona Džona.

Kejt je za večernje slavlje promenila svoju venčanicu u haljinu bez bretela od satena sa izvezenim dijamantima oko struka i belim angora bolero kardiganom. Haljina nije imala šlep poput njene čipkaste venčanice, što je bilo savršeno za večernji ples i slavlje.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Špijunski avioni nadleću oko Srbije i prikupljaju sve podatke! Amerika snima sve položaje vojske i fabrike za proizvodnju oružja!
Live TV

Špijunski avioni nadleću oko Srbije i prikupljaju sve podatke! Amerika snima sve položaje vojske i fabrike za proizvodnju oružja!

Pitanje je u kakvom bezbednosnom sistemu se nalazi naš narod. Špijunska afera dešavala se u Srbiji već mesec dana. Tri puta u toku jula meseca jedna letilica vazduhoplovstva SAD-a letela je oko granica Srbije i iznad BiH. Ova letilica opremljena je specijalnom opremom pomoću koje posmatra pokretne ciljeve na kopnu i moru. Ovaj avion je deset puta u toku godine leteo oko granica Srbije. Na ovu temu u "Info danu" govorili su Danka Nešović, direktorka PEP akademije za avijaciju i pilot Boriša Mandić.

02.08.2024

15:35

Putin će imati samo jedan uslov za okončanje rata! Zelenski je uveo čitav ukrajinski narod u propast, a državu u nestajanje! (VIDEO)
Live TV

Putin će imati samo jedan uslov za okončanje rata! Zelenski je uveo čitav ukrajinski narod u propast, a državu u nestajanje! (VIDEO)

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski je počeo da dopušta mogućnost mirovnih pregovora sa predsednikom Rusije, Vladimirom Putinom, zbog verovatnog dolaska Donalda Trampa na vlast u Americi, piše Onet pozivajući se na poljskog politikologa Vitolda Sokalu. Ova saznanja i pitanje da li će do pregovora uskoro i doći komentarisali su Ivan Ivanović iz SNP "Naši" i putem video-linka bivši protivterorista i dobrovoljac u ratu u Donbasu Radomir Počuča.

02.08.2024

12:35

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija