• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

31.07.2024

12:06

Žestoka svađa princa Vilijama i Megan Markl! Isplivali detalji sukoba - u sve umešana Kejt Midlton

Shutterstock/EPA

Zanimljivosti

Žestoka svađa princa Vilijama i Megan Markl! Isplivali detalji sukoba - u sve umešana Kejt Midlton

Podeli vest

Britanski princ Vilijam i Megan Markl sukobili su se zbog Kejt Midlton, a vojvotkinja je tada rekla princu da ''skloni prst od njenog lica'', navodi se u novoj biografiji ''Ketrin, princeza od Velsa''.

Incident se dogodio nakon što je vojvotkinja od Saseksa aludirala da je Kejt zaboravila na detalje venčanja Megan i Harija jer je u postporođajnom periodu.

Tokom razgovora nakon venčanja sa ciljem da se poprave odnosi dva para, Kejt je navodno rekla Megan da nisu dovoljno bliske da vojvotkinja može da priča o njenim hormonima.

Foto: AP/Photo

 

Svađa princa Vilijama i Megan Markl

Kako se navodi, princ Vilijam se nadovezao i opisao Megan kao nepristojnu.

Prema tvrdnjama autora Roba Džobsona, Megan je ustala i rekla Vilijamu da ''skloni prst od njenog lica'', a nakon ove svađe, odnosi između dva kraljevska para su se dodatno pogoršali.

- Stvari su se definitivno ohladile između njih, ako se ne i pokvarile - dodao je on.

Foto: EPAIMAGES

 

Megan i Hari su napustili kraljevsku porodicu 2020. i trenutno žive u Kaliforniji, dok se princeza od Velsa leči od nepoznatnog oblika karcinoma, piše Indipendent.

Podsetimo, ova vest dospela je u javnost samo malo nakon informacije da se fotografija Megan Markl nije našla na izložbi "Kraljevski portreti: vek fotografije", a više o tome pročitajte OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija

Brži od munje! Jovan je Krajišnik za medalju!
Srbija

Brži od munje! Jovan je Krajišnik za medalju!

Nepobediv u penjanju uz stub i ove godine, na 14. Krajiškom višeboju u Banatskom Velikom Selu, bio je Jovan Stupar, koji je munjevitom brzinom, za 5, 80 sekundi došao do vrha i na njega okačio krajišku kapu!

30.07.2024

19:21