• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.07.2024

13:30

Evo o čemu razgovaraju Kejt Midlton i princ Vilijam kada ih niko ne sluša! Čitač sa usana otkrio detalje razgovora

Profimedia

Zanimljivosti

Evo o čemu razgovaraju Kejt Midlton i princ Vilijam kada ih niko ne sluša! Čitač sa usana otkrio detalje razgovora

Podeli vest

Čitač sa usana otkrio je jasne instrukcije koje je princ Vilijam dao Kejt Midlton, tokom važnog kraljevskog događaja.

Pre dve godine u junu, članovi kraljevske porodice okupili su se kako bi odali počast, danas pokojnoj kraljici Elizabeti, tokom njene proslave platinastog jubileja. 

Nakon mise, princ Vilijam i Kejt Midlton uočeni su kako razgovaraju na stepenicama katedrale, dok su čekali da ih automobil odveze u Gildhol na ručak.

Foto: Tanjug/AP

 

 

Čitač sa usana otkrio je šta su izgovarali, kao i jasne instrukcije koje je princ Vilijam dao Kejt.

Prema rečima stručnjaka Džona Kesidija, dok su silazili niz stepenice, Kejt je komentarisala: "Prošlo je vrlo dobro, vrlo dobro", a Vilijam je odgovorio: "Da, savršeno."

Nakon toga, moglo se videti kako Vilijam maše okupljenima pozdravljajući ih, a gospodin Kesidi kaže, da se princ okrenuo prema Kejt i rekao: "Pričekaj da se to pomeri, onda mi možemo da idemo", prenosi Express.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hrvatska ucenjuje Crnu Goru zbog članstva u Evropskoj uniji! Milo je morao da bude u vazalnom položaju zarad dobrih odnosa! (VIDEO)
Live TV

Hrvatska ucenjuje Crnu Goru zbog članstva u Evropskoj uniji! Milo je morao da bude u vazalnom položaju zarad dobrih odnosa! (VIDEO)

Ministarstvo spoljnih i evropskih poslova Hrvatske juče je notom koja je upućena Veleposlanstvu Crne Gore u Zagrebu, izvestilo Crnu Goru da je Hrvatska proglasila predsednika Skupštine Crne Gore Andriju Mandića, poslanika u Skupštini Crne Gore Milana Kneževića i potpredsednika Vlade Crne Gore Aleksu Bečića nepoželjnima. Ovu sramnu odluku komentarisali su predsednik dokumentacionog centra "Veritas" Savo Štrbac i Maksim Vučinić iz Radničke partije Crne Gore.

26.07.2024

09:35

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija