• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.07.2024

08:00

Ne možete da pronađete ljubav? Možda grešite u ovome

pexels.com

Ljubav

Ne možete da pronađete ljubav? Možda grešite u ovome

Podeli vest

Postoji nekoliko stvari kojima možete da odbijete potencijalne partnere.

Evo šta može da odbije eventualnog partnera:

Previše pričate i ne slušate druge

 Ljudi koji previše pričaju odaju utisak onih koji se plaše tišine, koji očajnički žele da ispadnu zabavni i nisu nimalo spontani.

Naravno, ne treba da se ograničavate i da ćutite sve vreme, već da dozvolite drugoj strani da vas postepeno upoznaje.

Foto: Shuterstock

 

 

Previše forsirate stvari

Upoznali ste nekoga ko vam se sviđa, otišli ​​na nekoliko kafa i poljubili se i odjednom sanjate o braku, deci i kući punoj cveća?

Forsiranje veze je pogubno jer pre svega deluje očajno, a čak i onaj kome se zaista dopadate može da pobegne od straha.

Naime, tako se stiče utisak da imate svoje ciljeve koje želite da ispunite i da vam uopšte nije važno ko je partner pored vas. Smanjite svoja očekivanja i ostanite realni.

Foto: Shuterstock

 

 

Još uvek 'živite u prošlosti'

Da biste uopšte ušli u vezu, potrebno je da se oslobodite prošlosti, jer je nemoguće biti zaljubljen u bivšeg i ući u novu vezu čista srca.

Ako i dalje stalno pričate o svom bivšem partneru, jasno ćete staviti do znanja novom „kandidatu” da ste previše opterećeni prošlošću da biste imali budućnost sa njim. 

Foto: Shuterstock

 

 

Tvrdite da nemate vremena za ljubav

Ako stalno ističete kako vam je život zabavan i pun obaveza i potpuno ste zadovoljni sobom, obeshrabrićete one koji bi možda želeli nešto više sa vama. 

Foto: Shuterstock

 

Preterano ste osetljivi

Ako ste dugo bili sami ili ste izašli iz veze u kojoj je vaše samopouzdanje ozbiljno narušeno, može da se javi preosetljivost.

Durenje na svaku sitnicu, nesposobnost da se našalite na svoj račun, pasivna agresija i preterano hvalisanje su odraz takvog odbrambenog mehanizma koji deluje nezrelo i potpuno neprivlačno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

RGZ razotkriva: Kako se dezinformacijama sabotira borba protiv korupcije
Politika

RGZ razotkriva: Kako se dezinformacijama sabotira borba protiv korupcije

Republički geodetski zavod ovjavio je danas na društvenoj mreži "Iks" izdao saopštenje u kojem, kako se navodi "informiše javnost o nastavku tendencioznog i manipulativnog izveštavanja koje naručuju interesne grupe preko lista „Nova ekonomija“, podrivajući reforme i borbu protiv korupcije u sektoru upravljanja nepokretnostima.

23.07.2024

16:37

TV

Svet je uveliko u Trećem svetskom ratu! NATO je danas zapravo jači nego ikada!
Live TV

Svet je uveliko u Trećem svetskom ratu! NATO je danas zapravo jači nego ikada!

NATO je objavio da je trenutno više od pola miliona vojnika u povišenoj pripravnosti. Proslavili su 75 godina osnivanja i sve što su rekli u Vašingtonu palo je u senku jer je došlo do pokušaja atentata na Trampa. Rusija je ponovo u prvom planu targetirana kao najveći neprijatelj po više osnova. Na ovu temu u "Info danu" govorili stručnjak za bezbednost Ratomir Antonović i Mina Zirojević sa Instituta za uporedno pravo.

23.07.2024

16:29

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija