• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.07.2024

16:15

Bivša Berluskonijeva devojka Frančeska Paskale okončala brak sa pevačicom! Nakon pet godina odlučila je da ode i ispriča detalje iz svoje prošlosti

EPA

Ljubav

Bivša Berluskonijeva devojka Frančeska Paskale okončala brak sa pevačicom! Nakon pet godina odlučila je da ode i ispriča detalje iz svoje prošlosti

Podeli vest

Frančeska Paskale (39), nekadašnja devojka Silvija Berluskonija, razvela se od slavne italijanske pevačice Paole Turči (59), sa kojom je bila u braku od 2022. godine.

Veza Frančeske Paskale i Paole Turči postala je javna otkako je nedeljnik „Oggi” 2020. objavio fotografije na kojima se njih dve ljube na jahti u moru.

Frančeska Paskale, nekadašnja Berluskonijeva devojka, upoznala je Paolu Turči na jednom od njenih koncerata. Ljubav je planula, a nakon dve godine veze pitala ju je da se uda za nju.

Foto: Instagram

Frančeska Paskale i Paola Turči

Nakon 5 godina braka, veza se okončala. Frančeska Paskale je već nekoliko dana zvanično razvedena žena.

- Prolazim kroz bolan period, ali život me je naučio da pre nego što zavoliš nekoga, moraš znati kako da voliš sebe. Kraj, dakle, može postati čin ljubavi prema sebi i zato sam odlučila da odem.

Frančeska je rekla i da su je ranije mnogo povređivali tračevi i podli komentari.

- Razumem da moja prošlost može biti „glomazna“, ali u svemu postoji granica - rekla je Frančeska.

Ona je navela i da je njena veza sa Berluskonijem bila zaista posebna i da mu duguje mnogo.

- Morala sam da se naviknem na to da neki ljudi ne razumeju ili ne prihvataju ono što sam osećala i doživela sa Berluskonijem. Ali nikada nisam bila voljna da izbrišem tako važan deo svoje prošlosti. Tom čoveku dugujem mnogo, uključujući i život koji sada mogu da vodim kao privilegovana osoba.

Foto: EPA

Frančeska Paskale i Silvio Berluskoni

Sa njim je sve bilo posebno. Živela sam pod svetlima reflektora između politike, suđenja i na kraju i socijalnih usluga. On je bio najvažnija osoba u mom životu. Kao moja majka, moje sestre. Bio je čovek od poverenja, prijatelj i ljubavnik. Bila sam veoma ljubomorna kada smo bili u vezi. Mnogo smo se voleli i duboko poštovali uprkos nekim svađama - navela je  Frančeska.

Ona je u intervjuu ispričala i jednu situaciju iz njihovog života.

- Sada se smejem tome, ali tada sam bila besna. Rekla sam mu da ću doći kući u određeno vreme, ali sam stigla rano. Zatekla sam ga ne baš samog, jako sam se naljutila i rekao mi je: "Ali ti si se prva vratila." Bio je lud. Nakon završetka naše veze ostali smo prijatelji.

Foto: EPA

Frančeska Paskale

 

Frančeska je dodala i da je, dok je bila u vezi sa Berluskonijem, imala prilike da upozna mnoge međunarodne političare: Putina, Merkelovu, Sarkozija.

- Mnogo me vređa kada ga uporede sa Trampom. Jer Tramp je upravo njegova suprotnost. On je neliberalan čovek - istakla je Frančeska.

- Berluskoni je bio pravi liberal. Bio je sa otvoreno biseksualnom devojkom koja je povremeno pušila džoint. Kada sam mu rekla za svoju biseksualnost, odgovorio je: „Na kraju krajeva i ja sam lezbejka“. Bio je čovek koji je veoma poštovao izbore drugih, bio je moderniji od onih oko njega - zaključila je Frančeska Paskale, prenosi Corriere.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Do 2040. Sloveni neće postojati! Cilj velikih sila jeste da nas istrebe u međusobnim ratovima! (VIDEO)
Live TV

Do 2040. Sloveni neće postojati! Cilj velikih sila jeste da nas istrebe u međusobnim ratovima! (VIDEO)

Ono što se dešava oko ukrajinskog fronta često je daleko intenzivnije nego događaji na samom frontu. Ukrajinske snage gube ogromne gubitke u ljudstvu i tehnici. Ruske snage oslobodile su naselje Jurijevka. O situaciji na frontu u Ukrajini, ali i u Gazi, u emisiji "Rat uživo" govorili su novinar Žarko Rakić i pisac i publicista Dejan Lučić. Uživo u program javio se i Igor Damjanović, novinar i ratni reporter koji je govorio o situaciji na ukrajinskom frontu.

19.07.2024

22:19

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija