• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.07.2024

09:30

Dnevni horoskop za subotu 20. jul! Bikovi su uspešni na poslu, a evo ko ima probleme u ljubavi

Shuterstock

Horoskop

Dnevni horoskop za subotu 20. jul! Bikovi su uspešni na poslu, a evo ko ima probleme u ljubavi

Podeli vest

Devica će imati manje probleme na ljubavnom planu, jer i ona i partner imaju prevelika očekivanja.

Evo šta svaki horoskopski znak može danas da očekuje:

OVAN

LJUBAV: Bićete nezadovoljni ako ste u vezi, jer će vam sloboda biti najvažnija. Želite novi početak. POSAO: Moguće je da ćete se osećati sputano u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Solidno.

BIK

LJUBAV: Bićete društveniji nego inače, zbog čega ćete sigurno ostvariti nove kontakte i stvoriti prilike za ljubav. POSAO: Moguće je da ćete doživeti manji uspeh. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BLIZANCI

LJUBAV: Bitna vam je mogućnost da uživate, koju omogućava stabilnost u ljubavnom životu. POSAO: I dalje je vaš radni elan na visokom nivou. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

Foto: Shutterstock

 

 

RAK

LJUBAV: Bićete zatvoreni, zbog čega se ne možete nadati uspehu ni sreći u ljubavnom životu ako ste sami. POSAO: Nema promena u oblasti karijere. ZDRAVLJE: Slabije.

LAV

LJUBAV: Imaćete prilike za ljubav, pogotovo ako odete na neko mesto zabave. POSAO: Uspeh u svemu što ima veze s javnim nastupom ili obrazovanjem. ZDRAVLJE: Stabilno.

DEVICA

LJUBAV: Mogući su manji problemi u ovoj sferi, jer ćete i vi i partner imati prevelika očekivanja. POSAO: Uspeh ako se bavite pružanjem intelektualnih usluga. ZDRAVLJE: Promenljivo.

Foto: Shutterstock

 

 

VAGA

LJUBAV: Osećaćete se pomalo obeshrabreno, ali ne treba da brinete jer je to samo trenutna faza. POSAO: Možete imati administrativnih ili pravnih problema. ZDRAVLJE: Dobro.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Odlična komunikacija s osobom koja vam se dopada. Razgovor je nešto od čega sve dobro počinje. POSAO: Nadate se novčanoj infuziji, ali to se neće dogoditi. ZDRAVLJE: Grlobolja.

STRELAC

LJUBAV: U ovom periodu ste više zainteresovani za prijateljske odnose nego za romantične. POSAO: Bitno je da ne rizikujete u poslu već da idete na sigurno. ZDRAVLJE: Stabilno.

Foto: Shutterstock

 

 

JARAC


LJUBAV: Ovo je period u kom možete imati problema u ljubavnom životu zbog toga što vam nedostaje empatija. POSAO: Potrošićete previše energije na posao. ZDRAVLJE: Infekcija.

VODOLIJA

LJUBAV: Izabrana osoba će se posebno interesovati za čulna zadovoljstva. POSAO: Možete imati neki nesporazum s nadređenima. ZDRAVLJE: Dobro.

RIBE

LJUBAV: Bićete okrenuti drugim oblastima života. POSAO: Možete doživeti promene koje će podrazumevati nove obaveze ili učenje novih veština. ZDRAVLJE: Osetljivo.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Do 2040. Sloveni neće postojati! Cilj velikih sila jeste da nas istrebe u međusobnim ratovima! (VIDEO)
Live TV

Do 2040. Sloveni neće postojati! Cilj velikih sila jeste da nas istrebe u međusobnim ratovima! (VIDEO)

Ono što se dešava oko ukrajinskog fronta često je daleko intenzivnije nego događaji na samom frontu. Ukrajinske snage gube ogromne gubitke u ljudstvu i tehnici. Ruske snage oslobodile su naselje Jurijevka. O situaciji na frontu u Ukrajini, ali i u Gazi, u emisiji "Rat uživo" govorili su novinar Žarko Rakić i pisac i publicista Dejan Lučić. Uživo u program javio se i Igor Damjanović, novinar i ratni reporter koji je govorio o situaciji na ukrajinskom frontu.

19.07.2024

22:19

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija