• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.07.2024

06:40

Dnevni horoskop za sredu 17. jul! Device ulaze u partnerski posao, a evo ko ima dobre prilike za ljubav

Shuterstock

Horoskop

Dnevni horoskop za sredu 17. jul! Device ulaze u partnerski posao, a evo ko ima dobre prilike za ljubav

Podeli vest

Bikovi su trenutno naglašeno komunikativni, što će im stvoriti nove ljubavne prilike.

Evo šta svaki horoskopski znak može danas da očekuje:

OVAN

LJUBAV: Nećete uspeti da ostvarite harmoniju u ljubavnom odnosu, zbog negativne energije koja će se razviti. POSAO: Promena radnog mesta ili procesa rada. ZDRAVLJE: Povreda.

BIK

LJUBAV: Vaša trenutno vrlo naglašena komunikativnost će vam stvoriti nove prilike. POSAO: Neće vam faliti entuzijazma i energije, ali mogući su problemi sa kolegama. ZDRAVLJE: Osetljivo.

BLIZANCI

LJUBAV: Ako ste u vezi, disharmonija, a ako ste sami, ne očekujte ništa naročito danas. POSAO: Problem u partnerskom poslu, blokada i moguć raskid partnerstva. ZDRAVLJE: Slabo.

Foto: Shuterstock

 

 

RAK

LJUBAV: Može se desiti da osvojite nekoga ko je vrlo privlačan, bez posebnog truda ili čak namere. POSAO: Moguća blokada i problem sa nadređenima ili institucijama. ZDRAVLJE: Promenljivo.

LAV

LJUBAV: Dan će biti srećan, jer ste najprivlačnija osoba gde god da se pojavite. POSAO: Problem administrativne prirode ili na poslovnom putovanju. ZDRAVLJE: Oprez u saobraćaju.

DEVICA

LJUBAV: Bićete zadovoljni, jer će vaš ljubavni život biti stabilniji ili barem takav da držite stvari pod kontrolom. POSAO: Moguće je da ćete iznenada ući u partnerski posao. ZDRAVLJE: Stabilno.

Foto: Shuterstock

 

 

VAGA

LJUBAV: U ovom periodu imate dosta prilika za ljubav jer se krećete među ljudima i ostvarujete nove kontakte. POSAO: Uspeh u svemu što ima veze sa javnim nastupom. ZDRAVLJE: Dobro.

ŠKORPIJA

LJUBAV: I dalje moguća romansa sa nekim sa kim imate profesionalni kontakt. POSAO: Krasiće vas kreativnost i inovativnost pri radu. ZDRAVLJE: Solidno.

STRELAC

LJUBAV: Partner bi mogao da ispolji nezrelo ponašanje koje će vas razočarati. POSAO: Imaćete priliku da uđete u partnerski posao ili zajedničko ulaganje. ZDRAVLJE: Grlobolja.

Foto: Shuterstock

 

 

JARAC

LJUBAV: Nećete verovati da možete osvojiti osobu koju želite i taj nedostatak samopouzdanja će vas blokirati. POSAO: Poslovni život će vam biti nešto stabilniji. ZDRAVLJE: Promenljivo.

VODOLIJA

LJUBAV: Možda ćete se zaljubiti u nekoga koga ćete upoznati preko prijatelja. POSAO: Uspeh i dobit je moguć onima koji se bave trgovinom i transportom. ZDRAVLJE: Stabilno.

RIBE

LJUBAV: Trenutno vam ljubav nije prioritet. POSAO: Izvestan napredak je moguć jer postoji entuzijazam, ali je moguće i neslaganje sa nadređenima. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Strategija celog regiona je provociranje Srbije! Dojučerašnje komšije targetiraju Srbe i traže njihovu satanizaciju!
Live TV

Strategija celog regiona je provociranje Srbije! Dojučerašnje komšije targetiraju Srbe i traže njihovu satanizaciju!

Kabinet srpskog člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željke Cvijanović uputio je urgentan dopis ministru spoljnih poslova u Savetu ministara BiH, Elmedinu Konakoviću, u kome traže da hitno i bez odlaganja odobre dolazak i prelet helikoptera MUP Srbije da bi pomogao u gašenju požara na području opštine Gacko, te da tako pokaže odgovornost prema ljudskim životima. Ovim povodom gosti "Info jutra" Informer televizije bili su profesor dr Milimir Mučibabić, univerzitetski profesor i analitičar i politikolog Ljuan Koko.

17.07.2024

12:34

Strašno je to što pripadnica tajne službe nije umela da vrati pištolj u futrolu! Nemoguće je da Ukrajinci izvrše atentat na Putina! (VIDEO)
Live TV

Strašno je to što pripadnica tajne službe nije umela da vrati pištolj u futrolu! Nemoguće je da Ukrajinci izvrše atentat na Putina! (VIDEO)

Kandidat za predsednika Amerike Donald Tramp nedavno je bio meta atentata koji je, pukom srećom, preživeo bez težih povreda. Da li je moguće da sličan napad zadesi i ruskog predsednika Vladimira Putina? Odgovor na ovo pitanje davala je Marina Galogaža, predsednica Udruženja sunarodnika Rusije, tokom gostovanja u "Info jutru" televizije Informer.

17.07.2024

10:02

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Sprema se bomba! Gigant spremio 20 miliona evra za Srbina!
Fudbal

Sprema se bomba! Gigant spremio 20 miliona evra za Srbina!

Italijanski velikan Milan blizu je dogovora sa Strahinjom Pavlovićem (23), ali on po svemu sudeći neće biti jedini Srbin koji stiže na "San Siro", pošto je slavni klub započeo pregovore sa Udinezeom oko transfera Lazara Samardžića (22)!

17.07.2024

13:52

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija