• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.07.2024

06:40

Dnevni horoskop za utorak 16. jul! Ovnovima slede novčani problemi - Blizancima ljubav iz inostranstva!

Shutterstock

Horoskop

Dnevni horoskop za utorak 16. jul! Ovnovima slede novčani problemi - Blizancima ljubav iz inostranstva!

Podeli vest

Pred nama je još jedan uzbudljiv astrološki dan, a saznajte šta su zvezde pripremile vašem horoskopskom znaku.

OVAN

LJUBAV: Bićete zainteresovani za fizički kontakt sa osobom koja vam se dopada, a ulazak u vezu vas neće interesovati. POSAO: Mogući su novčani problemi. ZDRAVLJE: Grlobolja.

BIK

LJUBAV: Moraćete da rešavate problem u odnosu koje ste sami napravili, tako što ste bili nervozni i svadljivi. POSAO: Povećan obim posla i previše obaveza. ZDRAVLJE: Temperatura.

BLIZANCI

LJUBAV: Moguće je da vam se dopadne neko ko ima veze sa inostranstvom ili koga ćete upoznati na putovanju. POSAO: Blokada za one koji se bave logistikom. ZDRAVLJE: Bol u predelu grla.

Foto: Shutterstock

 


RAK 

LJUBAV: Za realan napredak nema mnogo nade, ali vam se svejedno može dopasti neko s kim radite. POSAO: Uspeh ili dobit od svega što ima veze sa kreativnošću. ZDRAVLJE: Solidno.

LAV

LJUBAV: Neko će vas šarmirati jer je u ovom periodu vrlo lako probuditi vaše interesovanje. POSAO: Uspeh onima koji se bave sportom u najširem mogućem smislu. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

DEVICA

LJUBAV: Moguće je da ćete biti razdvojeni od partnera, zbog putovanja ili životnih okolnosti. POSAO: Doživećete promene na radnom mestu i dobiti bolje uslove rada. ZDRAVLJE: Gljivična infekcija.

VAGA

LJUBAV: Flert i pozitivna komunikacija sa nekim ko vam se dopada; ili će vam se ta osoba dopasti kako komunikacija bude tekla. POSAO: Moguća manja finansijska dobit. ZDRAVLJE: Stabilno.

Foto: Shutterstock

 

 

ŠKORPIJA

LJUBAV: Imaćete problema, pogotovo ako ste u dužoj vezi ili braku, jer može doći do sukoba. POSAO: Privlačiće vas samo poslovi koji omogućavaju napredak. ZDRAVLJE: Slabiji imunitet.

STRELAC

LJUBAV: U ovom periodu vam pre svega treba neko s kim delite slična interesovanja. POSAO: Interes za društveno koristan rad i politički angažman. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

JARAC

LJUBAV: Imaćete prilike da komunicirate sa osobom koja vam se dopada, ali verovatno samo posredno. POSAO: Preforsiraćete se i možete napraviti greške pri radu. ZDRAVLJE: Slabije.

VODOLIJA

LJUBAV: Može se desiti da upoznate nekoga ko će vam se mnogo dopasti. POSAO: Bićete vrlo motivisani jer vam treba novac i već imate ideju na šta ćete ga potrošiti. ZDRAVLJE: Odlično.

RIBE

LJUBAV: Idealizovaćete osobu koja vam se dopada. Moguća je i veza na daljinu, koja nema perspektivu. POSAO: Nećete biti koncentrisani, pa možete napraviti grešku. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Pijani divljaci napadaju Srbe na KiM! OVK terorista Kurti želi da eliminiše i srpske novinare! (VIDEO)
Live TV

Pijani divljaci napadaju Srbe na KiM! OVK terorista Kurti želi da eliminiše i srpske novinare! (VIDEO)

Na Glavnom gradskom mostu na Ibru, koji razdvaja severni srpski i albanski južni deo Kosovske Mitrovice juče je Albanac u vidno alkoholisanom stanju fizički nasrnuo i pivskom flašom gađao Biljanu Radomirović, novinarku "Politike" i Zorana Vlaškovića, novinara "Jedinstva". O tom nemilom događaju govorili su Milovan Drecun, narodni poslanik i napadnuti novinar Zoran.

16.07.2024

09:29

Sile mraka i vladari iz senke vuku sve poteze! Evo šta su hteli da postignu ubistvom Trampa! (VIDEO)
Live TV

Sile mraka i vladari iz senke vuku sve poteze! Evo šta su hteli da postignu ubistvom Trampa! (VIDEO)

Ko stoji iza atentata na Trampa? Forenzičari tvrde da je na skupu pucano iz tri različita oružja. Izraelska vojska izvela udare na centralnu Gazu. Među stradalima ima dece. Na ove, ali i sve druge važne svetske teme govorili su analitičar prof. dr Miloš Laban i politički filozof Dragoljub Kojčić. Uživo u program putem vajber uključenja javili su se i politikolog i advokat Aleksandar Đuričić i predsednik SPOR Stefan Srbljanović.

15.07.2024

22:30

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija

S jedne strane Dunav, s druge violina!
Srbija

S jedne strane Dunav, s druge violina!

U čast virtuoza na violini i rodonačelnika pravog narodnog melosa, Vlastimira Pavlovića Carevca, u Velikom Gradištu održani su jubilarni 30. Carevčevi dani.

15.07.2024

17:52