• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.06.2024

19:00

2 horoskopska para su stvorena za večnu ljubav! Savršeno se poklapaju

Shutterstock

Horoskop

2 horoskopska para su stvorena za večnu ljubav! Savršeno se poklapaju

Podeli vest

Neki horoskopski znakovi se lošije slažu u emotivnoj vezi, neki bolje. Ali postoje dva para Zodijaka čije se energije savršeno poklapaju u romantičnom odnosu.

Rak i Škorpija

Kada se Rak i Škorpija spoje, stvara se veza koja je istovremeno intenzivna i emotivno bogata. Rak, poznat po svojoj empatiji i brizi, savršeno se slaže sa dubokim emocionalnim svetom Škorpije. Škorpija, s druge strane, donosi strast i misterioznost koja fascinira i privlači Raka. Oba znaka cene iskrenost i intimnost, stvarajući vezu koja je istovremeno snažna i ranjiva. Njihova sposobnost da se međusobno razumeju na dubokom nivou čini ovaj par jednim od najjačih u Zodijaku.

Foto: Shutterstock

 

 

Lav i Vaga

Ova dva znaka kao da su stvoreni za romantičnu priču. Lav, snažan i harizmatičan, očaran je Vaginom elegancijom i osećajem za sklad. Vaga, s druge strane, ceni samopouzdanje Lava i sposobnost da bude u centru pažnje. Vaga donosi ravnotežu i lepotu u vezu, dok Lav pruža strast i avanturu. Zajedno stvaraju odnos pun uzajamnog divljenja i dubokog poštovanja, gde se šarm i elegancija susreću s vatrom i energijom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)
Politika

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić otvorio je večeras hangar avio kompanije "Prince Aviation" uz poruku da je to važno za razvoj srpskog vazduhoplovstva i avio industrije, a događaju je između ostalih prisustvovao ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil.

27.09.2024

22:40

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija