• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.06.2024

20:00

Ljubavni horoskop do 22. juna! Lavovi pred brakom, Rakovi gaje osećanja prema prijatelju, a evo ko će dobiti poklon od simpatije

Shutterstock

Horoskop

Ljubavni horoskop do 22. juna! Lavovi pred brakom, Rakovi gaje osećanja prema prijatelju, a evo ko će dobiti poklon od simpatije

Podeli vest

Venera, planeta ljubavi, 17. juna ulazi u Raka, što drugim rečima znači da se romantika vraća na velika vrata. Rakovi, Ribe i Škorpije mogu da očekuju preokret na emotivnom planu.

OVAN

U narednom periodu doživećete neka sitna, ali prijatna iznenađenja. Moguće je da ćete primiti poklon od osobe koja vas simpatiše ili osobe sa kojom ste u vezi. Uzvraćena pažnja u obliku nekog gesta naklonosti biće cenjena od strane izabrane osobe.

BIK

Bićete sposobni da bilo koga osvojite svojom ljupkom ličnošću jer ćete se potpuno otvoriti i pokazati sve kvalitete i mnoge talente koje posedujete. Možda i zapevate ili zasvirate u većem društvu, i izazovete fascinanciju kod prisutnih svojim raskošnim talentom.

Foto: Shutterstock

 

 

BLIZANCI

Duhovitost vam je uvek obezbeđivala mnoge prilike za ljubav i naklonost osoba kod kojih ste želeli to da izazovete, ali to će biti posebno izraženo u ovom periodu. Imaćete sreće u ljubavi i neće vam se čak činiti ni da morate posebno da se trudite da biste dobili šta želite.

RAK

U ovom periodu ste mnogo zainteresovaniji da izađete iz kuće i upoznate nove ljude. Zbog toga ćete sigurno sebi pribaviti prilike za ljubav ako želite. Moguće je i da razvijete romantična osećanja za nekoga iz kruga prijatelja.

LAV

Moguće je da ćete u ovom periodu ozvaničiti svoju vezu, obznaniti svoju ljubav svetu ulaskom u brak ili barem veridbom. Za one koji su u potrazi za ljubavlju, ovo je sjajan period za to da je nađu s nekim kome se dive.

Foto: Shuterstock

 

 

DEVICA

Doživećete izvestan napredak u sferi ljubavi. I ukoliko ste skoro izašli iz neke veze ili vam je neko slomio srce, u nedelji koja dolazi doživećete nešto što će vam pomoći da zaboravite na prošlost i da gledate u budućnost puni nade.

VAGA

Vaša sposobnost da sa svakim razgovarate na ravnoj nozi doneće vam nova prijateljstva u narednom periodu, a sa njima i nove prilike za ljubav. Vama nije bitno ko je ko, jer vi sa svakim umete da nađete zajednički jezik.

ŠKORPIJA 

Vi se i dalje nalazite u jednom sjajnom periodu u kome možete očekivati da uživate u ljubavi. Ako ste sami, lako možete naći novu ljubav, a ukoliko ste već u vezi, u ovom periodu će vaša ljubav cvetati i možda napredovati ka braku.

Foto: Shutterstock

 

 

STRELAC

Iako lično niste najbolje raspoloženi i muče vas mnoge neizvesnosti, ljubavni život će vam izvući prosek jer ćete biti izuzetno srećni u sferi ljubavi. Imaćete prilike da provodite vreme u prijatnom društvu izabrane osobe.

JARAC

Ovo je izuzetno plodan period za Jarčeve kada je reč o ljubavi. Moguće je da ćete započeti neku vezu, ili ako ste već u vezi ili braku, možda ćete se odlučiti na proširenje porodice. U svakom slučaju, značajan period pun srećnih događaja i veselja.

VODOLIJA

Iako ste vi jedan od najdruželjubivijih znakova Zodijaka, izgleda da ćete u ovom periodu uglavnom biti raspoloženi da provodite vreme samo sa onima s kojima ste već bliski. Nova poznanstva vas neće mnogo interesovati, zbog čega je ljubav moguća samo sa nekim koga već znate.

RIBE

Bićete vrlo velikodušni i nikakav trošak vam neće biti prevelik kad je u pitanju sreća osobe koju ste izabrali ili koja vas zanima. Zbog toga ćete naići na pozitivne reakcije i vaša dobra volja biće cenjena. Ovo je vrlo povoljan period za ljubav.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Romi se sećaju pakla koji su pre 25 godina doživeli na Kosovu i Metohiji: Kuće im spaljivane, proganjani su i proterivani
Politika

Romi se sećaju pakla koji su pre 25 godina doživeli na Kosovu i Metohiji: Kuće im spaljivane, proganjani su i proterivani

U francuskom gradu Troyesu održana je ceremonija obeležavanja Dana sećanja na stradale, prognane i nestale Rome na Kosovu i Metohiji. Burhan Osmani, organizator i inicijator ovog događaja, podsetio je prisutne na teške okolnosti u kojima su se Romi našli tokom rata na Kosovu i Metohiji u drugoj polovini 1990-ih godina, kada su Albanci hteli da otcepe južnu srpsku pokrajinu.

21.06.2024

19:42

Otkriveno! Evo kada će biti izabran novi gradonačelnik Beograda!
Politika

Otkriveno! Evo kada će biti izabran novi gradonačelnik Beograda!

Predsednik Skupštine Grada Beograda, Nikola Nikodijević, zakazao je 2. sednicu Skupštine grada Beograda za ponedeljak, 24. jun, u 10 časova. Mesto održavanja sednice je zgrada Skupštine grada na Trgu Nikole Pašića 6, u velikoj sali u prizemlju. Na dnevnom redu ove sednice naći će se izbor gradonačelnika Beograda, zamenika gradonačelnika i članova Gradskog veća.

21.06.2024

18:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

I Srbija ima Brione! Evo gde se nalaze
Srbija

I Srbija ima Brione! Evo gde se nalaze

Brioni su nacionalni park i čuveno hrvatsko letovalište koje čine nekoliko ostrva i danas se pominje kao omiljeno mesto za odmor Josipa Broza Tita. Ali, i Srbija ima Brione...

20.06.2024

17:51