• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.07.2024

06:40

Dnevni horoskop za petak 12. jul! Devicama neprijatne promene na poslu, a evo kome sledi neočekivani priliv novca i poslovna šansa

Shutterstock

Horoskop

Dnevni horoskop za petak 12. jul! Devicama neprijatne promene na poslu, a evo kome sledi neočekivani priliv novca i poslovna šansa

Podeli vest

Pred nama je još jedan uzbudljiv astrološki dan, a saznajte šta su zvezde pripremile vašem horoskopskom znaku.

OVAN

LJUBAV: Očekujte stabilnost, što je dobro za one koji su već u vezi. POSAO: Mogući su finansijska dobit i napredak, možda i neki neočekivani dobitak. ZDRAVLJE: Problemi sa apetitom.

BIK

LJUBAV: Na mestu zabave ćete upoznati nekoga ko će vam se dopasti. POSAO: Nećete se previše baviti poslom, jer ćete biti skoncentrisani na druge oblasti života. ZDRAVLJE: Solidno.

Foto: Shutterstock

 

 

BLIZANCI

LJUBAV: Moguće je da vam se dopadne neko nov ili neko iz kruga prijatelja. POSAO: Možete imati problema sa porodičnim biznisom ili u vezi sa nekretninama. ZDRAVLJE: Solidno.

RAK

LJUBAV: Vaša harizma i privlačnost biće još upadljivije i primećenije nego inače. POSAO: Bićete vrlo kreativni, a posebno je moguć uspeh ako se bavite lepotom. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

LAV

LJUBAV: Ako ste sami, moguće je da vam se dopadne neko ko vam je nadređen ili ko je neka vrsta autoriteta. POSAO: Bavićete se administrativnim pitanjima. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA

LJUBAV: Impresioniraće vas nečije sposobnosti, što će biti dovoljno da se zainteresujete za tu osobu. POSAO: Previranje i moguće neprijatne promene. ZDRAVLJE: Dobro.

Foto: Shuterstock

 

 

VAGA

LJUBAV: Bićete raspoloženi da teoretišete o ljubavi, a potpuno nespremni za bilo kakvu konkretnu akciju. POSAO: Ništa novo se neće desiti u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Stabilno.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Umete da budete vrlo neprijatni kada se osećate izdano. Lojalnost vam je jako bitna. POSAO: Imaćete potrebu da se izrazite na kreativan način. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.

STRELAC

LJUBAV: Moguće je da će vam biti dosadno u vezi jer će se vaš urođeni avanturizam probuditi. POSAO: Možete doživeti promenu koja će vas potpuno iznenaditi. ZDRAVLJE: Povrede.

Foto: Shutterstock

 

 

JARAC

LJUBAV: Bićete komunikativniji nego inače i skloni tome da flertujete. POSAO: Vaš radni elan na visokom nivou, ali vodite računa da se ne preforsirate. ZDRAVLJE: Solidno.

VODOLIJA

LJUBAV: Dobra komunikacija sa izabranom osobom. POSAO: Napredak uz pomoć prijatelja ili društvenih veza, posebno ako se bavite umetnošću ili ugostiteljstvom. ZDRAVLJE: Osetljivo.

RIBE

LJUBAV: Danas ćete biti otvoreniji i jasniji pri izražavanju emocija, što će povoljno uticati na vaš ljubavni život. POSAO: Bićete nezadovoljni uslovima rada. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Pijani divljaci napadaju Srbe na KiM! OVK terorista Kurti želi da eliminiše i srpske novinare! (VIDEO)
Live TV

Pijani divljaci napadaju Srbe na KiM! OVK terorista Kurti želi da eliminiše i srpske novinare! (VIDEO)

Na Glavnom gradskom mostu na Ibru, koji razdvaja severni srpski i albanski južni deo Kosovske Mitrovice juče je Albanac u vidno alkoholisanom stanju fizički nasrnuo i pivskom flašom gađao Biljanu Radomirović, novinarku "Politike" i Zorana Vlaškovića, novinara "Jedinstva". O tom nemilom događaju govorili su Milovan Drecun, narodni poslanik i napadnuti novinar Zoran.

16.07.2024

09:29

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Šta će biti sa Ukrajinom ako njega posluša?!
Planeta

Šta će biti sa Ukrajinom ako njega posluša?!

Bivši američki predsednik Donald Tramp, ako pobedi na izborima, mogao bi da zauzme još skeptičniji stav prema Ukrajini od onog koji je bivši američki lider izneo do sada, ako bude slušao svog potpredsednika Džej Di Vensa, prenosi Blumberg.

16.07.2024

14:22

Zabava

Džet set

Srbija

S jedne strane Dunav, s druge violina!
Srbija

S jedne strane Dunav, s druge violina!

U čast virtuoza na violini i rodonačelnika pravog narodnog melosa, Vlastimira Pavlovića Carevca, u Velikom Gradištu održani su jubilarni 30. Carevčevi dani.

15.07.2024

17:52