• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

08.07.2024

15:00

Najgore svekrve rađaju se u ova 2 znaka! Napraviće vam pakao od života - opsesivne kontrolorke, proračunate i zlobne

Shuterstock

Horoskop

Najgore svekrve rađaju se u ova 2 znaka! Napraviće vam pakao od života - opsesivne kontrolorke, proračunate i zlobne

Podeli vest

U svetu astrologije svaki horoskopski znak ima svoje karakteristike koje utiču na različite aspekte ličnosti, uključujući i odnos prema članovima porodice.

Dok se neke svekrve mogu pohvaliti svojom ljubaznošću i podrškom, postoje dva horoskopska znaka u kojima se rađaju proračunate i zlobne svekrve. One često stvaraju napetosti i sukobe u porodici, što može otežati odnose s njihovim sinovima i nevestama.

Škorpija

Škorpije su poznati po svojoj intenzivnoj prirodi, strastvenosti i sklonosti kontroli. Vladani Plutonom, planetom moći i transformacije, Škorpije imaju tendenciju da manipulišu situacijama kako bi postigli svoje ciljeve. Kada se radi o svekrvama, Škorpije mogu biti izuzetno zaštitnički nastrojeni prema svojim sinovima pa često prelaze granice i zadiru u privatne živote svojih snajki.

Manipulacijama preokreću situaciju u svoju korist

Svekrve u znaku Škorpije žele biti sigurne da njihov sin dobija najbolje, ali njihov način može biti proračunat i manipulativan. Njihova intenzivna priroda često ih navodi na detaljno posmatranje i analizu svakog poteza svoje snajke.

Ako osete da nešto nije kako treba, ne ustručavaju se da upotrebe svoje veštine manipulacije kako bi situaciju preokrenule u svoju korist. Ova sklonost kontroli i moći često dovodi do sukoba i napetosti unutar porodice. Svekrve Škorpije poznate su po tome što ne boje da se sukobe i koriste zlobne taktike kako bi postigle ono što žele.

Foto: Shutterstock

 

Jarac

Jarčevi su poznati po svojoj ambicioznosti, disciplini i sklonosti prema kontroli. Vladani Saturnom, planetom discipline i ograničenja, Jarčevi su izuzetno kritični i imaju visoke standarde. Kao svekrve, Jarčevi mogu biti izuzetno proračunati, uvek tražeći načine kako zadržati kontrolu nad situacijom i osigurati da se stvari odvijaju prema njihovim pravilima.

Osuđuju i žele sve da kontrolišu

Svekrve u znaku Jarca veruju da njihov sin zaslužuje najbolje, ali njihovi visoki standardi i kritička priroda često ih navode na proračunate i zlobne postupke. Sklone su osuđivanju i analizi, često stavljajući svoju snajku pod mikroskop. Njihova potreba za kontrolom i perfekcionizmom može ih navesti na manipulativno ponašanje kako bi osigurale da se sve odvija prema njihovim očekivanjima.

Ove svekrve retko pokazuju svoju nežnu stranu i mogu biti izuzetno tvrdoglave kada su u pitanju njihova uverenja i pravila. Sukobi s njima često su neizbežni zbog njihove nepopustljivosti i sklonosti zlobnim komentarima, prenosi Index.hr.

Foto: Shutterstock

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Šolakova novinarka postavila ministarki Stamenkovski beozbrazno intimno pitanje! Da li je ovo moralno? (VIDEO)
Live TV

Šolakova novinarka postavila ministarki Stamenkovski beozbrazno intimno pitanje! Da li je ovo moralno? (VIDEO)

Urednik i novinar Ljiljana Stojanović napala je ministarku za brigu o porodici Stamenkovski na konferenciji za štampu. Ona je rekla da ministarka ne sme da zamera ženama što rađaju decu u poznijim godinama i pitala je sa koliko godina je ona rodila dete. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Andrijana Arnautović, SRS, Marjan Rističević, SNS i Radoslav Milojičić Kena, narodni poslanik.

06.10.2024

10:55

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Džet set

Srbija