• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.07.2024

12:12

Ovi horoskopski znaci bolje da ne idu zajedno na odmor! Svađa im ne gine

Shutterstock

Horoskop

Ovi horoskopski znaci bolje da ne idu zajedno na odmor! Svađa im ne gine

Podeli vest

Postoje horoskopski parovi koji se nikako ne slažu kada putuju zajedno.

Da se odmor ne bi pretvorio u noćnu moru, razmislite s kim putujete.

Prema astrolozima, ova tri horoskopska para se na putovanju uopšte ne slažu i izvesno je da može doći do razmirica.

Ovan i Rak

Ovnovi su poznati po svojoj nezavisnosti i želji za avanturom.

Kada Ovan krene na letovanje, očekujte planinarenje, surfovanje i istraživanje svakog kutka destinacije.

S druge strane, Rakovi su opušteni tipovi koji preferiraju mirne večere uz obalu, šetnje po plaži i duge razgovore pod zvezdama.

Jasno je da ova dva znaka ne mogu da prate želje i afinitete onog drugog. Kada se Ovan i Rak nađu zajedno na odnoru, svako vuče na svoju stranu.

Ovan želi da je stalno u pokretu, a Rak žudi za opuštanjem i intimnim trenucima. 

Ako ovaj par putuje zajedno izvesno je da će oboje biti frustrirani i nezadovoljni.

 

Foto: Shuterstock

 

Blizanci i Škorpija

Blizanci su komunikativni i društveni, spremni na zabavu i uživanje u noćnom životu.Vole promene i lako se orilagođavaju.

Škorpije su intenzivne, strastvene i ponekad ljubomorne.

Na letovanju će Blizanci hteti da obilaze klubove i da uživajunu društvenom životu, a Škorpija će želeti da provodi vreme u intimnijem okruženju i često će se osećati zapostavljeno.

Zbog toga je moguća napetost, a sukobi su izvesni.

Foto: Shuterstock

 

Lav i Jarac

Lavovi vole da budu u centru pažnje i da uživaju u luksuzu i komforu. Njihovo letovanje mora biti glamurozno, s najboljim hotelima i restoranima. Lavovi vole luksuz i poseban tretman.

Jarčevi su, s druge strane, praktični, štedljivi i vole da planiraju svaki detalj unapred.

Dok Lav sanjari o raskošnim večerama i koktelima uz bazen, Jarac će se odlučiti za skromniji smeštaj i obroke iz lokalnih prodavnica.

Njihovi različiti pristupi finansijama i zabavi mogu brzo dovesti do svađa i nesporazuma i uništiti im odmor -   oboje će biti nezadovoljni.

Foto: Shuterstock

 

 

.  


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

Pokušaj ubistva u Somboru! Uhapšen pucač
Istraga u toku

Pokušaj ubistva u Somboru! Uhapšen pucač

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Somboru uhapsili su A. T. (31) iz Novog Sada zbog sumnje da je sa još dve osobe za kojima se traga, izvršio krivična dela ubistvo u pokušaju, izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

24.07.2024

16:09

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

(VIDEO) Trese se Amerika! Bajdenu se dogodilo nešto strašno! Prvo pisali da je umro, sad se pojavio jako čudan - šta se ovo dešava?!
NIJE DOBRO

(VIDEO) Trese se Amerika! Bajdenu se dogodilo nešto strašno! Prvo pisali da je umro, sad se pojavio jako čudan - šta se ovo dešava?!

Gotovo nedelju dana je u Sjedinjenim Državama trajala drama oko predsednika Džoa Bajdena. Nakon što je predao kandidaturu za izbore potpredsednici Kamali Haris, mnogi su, zbog nepojavljivanja predsednika pred kamerama tvrdili da on nije živ. Međutim, juče se pojavio snimak Bajdena kako ulazi u avion, što je takođe veoma sumnjivo mnogima u amerčkoj javnost.

24.07.2024

16:22

Zabava

Džet set

Srbija