31.05.2019.

11:53

Foto:

Magazin

ZNAJU ZNANJE! Žene u ova 4 znaka mogu da zavedu svakog muškarca!

Vaga 

Vage sebe smatraju vrlo dragocenim, a tako se ponašaju i prema drugima. Uvek su u centru pažnje, lepo se oblače i zrače pozitivnom energijom. Iako su vrlo pažljive prema sebi, samokritičnost im istovremeno pomaže da se neprestano usavršavaju kako bi zadovoljile najviše standarde. Žene rođene u znaku Vage najviše privlače umetnici, a najmanje su zainteresovane za pravnike i matematičare. 

PLAVUŠE NISU GLUPE, ali ni najpoželjnije!



Devica 

Žene Device vrlo su dostojanstvene i emotivne. Svoje emocije ne otkrivaju lako, ali su pred ljudima kojima mogu da veruju potpuno opuštene. Uvek paze na ponašanje i veliki su ljubitelji umetnosti. Device lako otkrivaju šta zanima određenog muškarca i zato im je veoma lako da ga osvoje u najkraćem roku.

Informer

Jarac 

Žene Jarčevi u očima muškaraca izgledaju savršeno zato što imaju nenadmašivu sposobnost da prikriju sve svoje nepravilnosti. One su najjače žene među svim znakovima i gotovo nikada ne pokazuju svoje slabosti, jer ne žele da ispadnu gubitnice u tuđim očima. Žene rođene u ovom znaku privlače muškarca kojeg žele, a njihova visoka inteligencija i strpljenje omogućavaju im da lako manipulišu. Ako ih povredite ili izneverite, ostaviće vas istog trenutka. 

PARADOKS! Što više mišića i kose, to manje spermatozoida!



Ribe 

Snaga Riba je u njihovoj slabosti. Iako zvuči kontradiktorno, njihova krhkost i nežnost privlače muškarce koji žele da ih zaštite i vole. Vrlo su šarmantne i neodoljive, a njihova bespomoćnost privlači muškarce kao najjači magnet. Žena Riba očekuje da se muškarac prema njoj ponaša kao kavaljer, u suprotnom nastavlja dalje s potragom.

Tagovi: