19.03.2020.

15:25

Foto:

Magazin

DA NAM ORGANIZAM BUDE SNAŽAN! Ovaj tradicionalni ruski napitak jača imunitet do maksimuma!

Njegove knjige su prava riznica narodnih napitaka koji leče organizam bez ikakvih posledica. Mnoge terapije, koje preporučuje u svojim knjigama, primenjuje i na sebi.

OVE TRI STVARI ĆE VAM MOMENTALNO OJAČATI IMUNITET! Unosite ih i sačuvajte svoje zdravlje!

Prva prevencija protiv gripa je jak imunitet, a u tome definitivno pomaže pravi izbor namirnica. Ovaj napitak u sebi sadrži pravu kombinaciju uz pomoć koje će organizam biti jak kao stena.

Kada je imunitet jak, lakše je odupreti se bolstima, kao i korona virusu koj je na snazi.

Kefir je, uz bundevu, glavni sastojak ovog napitka. Nekim ljudima u početku konzumiranja kefira ne prija, verovatno zbog njegove kisele prirode ili velike količine probiotika. Dobra ideja u ovom slučaju je polako pustiti svoje telo da se navikne na kefir. Počnite sa 1/8 šoljice dnevno, a zatim postepeno povećavajte količinu.

Kefir se može koristiti kao lek u velikim količinama, ali u kratkom razdoblju. Jenom u toku nedelje napravite pauzu. Ovaj napitak se konzumira najviše 20 dana, nakon čega je potrebno napraviti pauzu od 10 dana.

Informer

Ovako se priprema:

Sastojci:

4 čaše prirodnog kefira
150 g kuvane i ispasirane bundeve
1 kašika prirodnog meda.

Uzmite 4 čaše kefira (oko 8 dl) i 150 grama kuvane i ispasirane bundeve. Sve dobro izmešajte, pa dodajte kašiku prirodnog meda.

Osim što će ojačati imunitet, ovaj napitak povoljno deluje na organe za varenje, kao i na metabolizam.