26.07.2020.

11:26

Foto:

Magazin

FENG ŠUI ZA NEZABORAVAN SE*S - Crvena olovka, srebrna kutija, 49 dana!

Pročitajte pet jednostavnih saveta za se*s u feng šui stilu:

KOD KUĆE KAO NA MORU! Lekovita morska so - od LJUBAVNE KUPKE, preko pilinga, do paste koja PODSTIČE IMUNITET!

BRZIM HODOM DO VITKE LINIJE? Zvuči kao bajka, ali nije! Samo sledite PLAN AKCIJE!

 

Tople boje

Crvena, svetlo plava, roze ili boja breskve - to su boje koje bi mogle da dominiraju u vašem prostoru. Birajte zabavne i dopadljive obrasce i dezene. U feng šui svetu, tople boje (crvena posebno) povezane su sa erotskom energijom u svima nama. Koristite ove boje za nove zavese ili čak nekoliko mirisnih sveća, što je odlično za početak.

Informer

Mekan, čist krevet

Ako želite da doživite neverovatna iskustva u krevetu, kako feng šui stručnjaci tvrde, vaš krevet mora da bude čist, mekan, udoban i dobro napravljen. Razmislite o vašem krevetu kao o praznom platnu i osmislite dizajn koji budi čulnost u vama.

Sandalovina i jasmin

Dovoljno je da dodate nekoliko kapi eteričnih ulja poput sandalovine i jasmina koja imaju moć da deblokiraju či energiju i stimulišu telo. Eksperimentišite sa raznim kombinacijama eteričnih ulja i pronađite ona koja najviše priaju vama i vašem partneru.

Informer

Crvena olovka, srebrna kutija, 49 dana

Ovaj feng šui ritual je savršen za one koji žele da prizovu se*sualnog partnera u svoj život. Zapišite kvalitete koje tražite u vašem krevetu na papiru crvenom olovkom. Postavite taj papir u srebrnoj kutiji i ostavite ga tamo 49 dana. Ova jednostavna ceremonija će pomoći da otvorite svoje srce i doneće vam ljubav u vaš život. Plus, glatke, meke linije srebrne kutije na komodi su definitivno lep dekor u vašoj sobi.

GDE ĆE TI DUŠA, ŽENO? Krisi Tajgen želi novu operaciju grudi: "Da, još uvek su ogromne!" (FOTO)

Slonovi

Slonovi predstavljaju uvod u želje vašeg srca. Investirajte u nekoliko simpatičnih statua ili figurica slonova, čak i zabavan uramljen print može da pomogne, piše portal ženski magazin.