10.01.2021.

16:11 >> 16:15

Foto:

Magazin

Šta je to KVANTNA MEDICINA? Radiolog objašnjava KAKO vaše TELO može SAMO DA SE LEČI!

Za početak malo teorije

Kvantna medicina (proizašla iz kvantne fizike) bazira se na činjenici da se materija sastoji od čestica i talasa (vibracija) u isto vreme. Sve što je živo i neživo titra (vibrira) svojom prepoznatljivom fekfencijom.  Tako su ljudski (elektromagnetni) talasi u opsegu od 30-300 GHz, a jedan od uzroka prelaska zdravlja u bolest je poremećaj komunikacije i razmene  informacija među ćelijama i molekulima. Tada “obolela” ćelija, a potom i tkiva i organi, počnu da vibriraju svojom, različitom frekfencijom, stvarajući nesklad. Pojedini autori bolest nazivaju i “ratom vibracija”.

Informer

Pojedini autori bolest nazivaju i “ratom vibracija”

- Nastanak bolesti se može podeliti u četiri faze. Prva je informaciona faza kada na telo deluju štetni uticaji, bilo spolja ili iznutra, a najčešće i jedno i drugo i nastane  prekid u informacijama među ćelijama i centralnim  nervim sistemom. Ove promene na biofizičkom nivou klasična medicina ne može da registruje. Potom sledi energetska faza, kada pacijent može da oseća neku slabost ili nelagodnost, ali ta odstupanja još uvek ne mogu da se detektuju u laboratorij i na klasičnim  dijagnostičkim aparatima. Tek na trećem, biohemijskom nivou nastaju promene vidljive pojedinim testovima, dok bi četvrta faza bila sama bolest – oštećenja ćelija, tkiva i organa – objašnjava dr Vladimir Sinicki.

Veliki broj informacija

Biorezonantni skener, osim što bolest dijagnostikuje u fazi kada još nema organskih promena, pa ne mogu da je prepoznaju ultrazvuk, skener i magnetna rezonanca, istovremeno može da zameni nekoliko specijalističkih pregleda, različitih snimanja, testiranja, laboratorijskih analiza. Što je najvažnije, nema štetnog zračenja.

Informer

Biorezonantnim skenerom registruje se i prisustvo alergena, virusa, bakterija...

- U kratkom vremenskom roku se dobija veliki broj informacija o zdravstvenom stanju pacijenta, o svim organima i organskim sistemima, bolestima koje su prisutne, intoleranciji na namirnice, dejstvu lekova koje pacijent uzima ili bi trebalo da uzima, koncentraciji vitamina, minerala, enzima, energetskom stanju, stanju imuniteta, psihoemocionalnom stanju, nivou stresa, kiselo-baznom statusu, prisustvu alergena, virusa, bakterija, gljivica, parazita… - navodi radiolog.

Pritom je pregled potpuno bezbolan, bezbedan i prijatan, bez prethodnih priprema, a može se primenjivati  i na deci i trudnicama.

Lečenje kvantnom medicinom

Kada obolele ćelije i tkiva krenu da vode svoju, destruktivnu politiku, iskačući  svojim elektromagnetnim zračenjem iz frekvencije ostale zdrave celine, na scenu stupa mikrtotalasna rezonantna terapija (MRT) malim uređajem koji "šteluje" frekfenciju.

Informer

Elektromagnetni talasi uspostavlju horm

- Elektromagnetni talasi usmereni na bioaktivne (obolele) zone u organizmu izazivaju njihovo usklađivanje (rezonancu) sa ostatkom organizma, tačnije, ćelije, tkiva i organi počnu da vibriraju originalnom (prvobitnom) frekfencijom koja podstiče samoizlečenje lučenjem lekovitih supstanci. Ovo lučenje koriguje (obolenjem) poremećeno magnetno polje tela i dovodi do normalizacije fizioloških procesa – naglašava dr Vladimir Sinicki.

Spoj nauke i akupunkture

MRT- om dolazi do izlečenja mnogih obolenja: alergije, obolenja dojke, štitaste žlezde, srca, krvnih sudova, čira, gastritisa, reume, glavobolje, dijabetesa…

- Ovi elektromagnetni talasi prolaze akupunkturnim kanalima, čime se kvantna medicina približava tradicionalnoj kineskoj medicini i drugim holističkim disciplinama poput homeopatije ili fitoterapije - kaže dr Sinicki i dodaje:

- Relativno nova dostignuća iz kvantne medicine (stara oko desetak godina) su komplementarna sa klasičnom medicinom, te se svi lekovi, kao i prepisana terapija uzimaju uporedo do izlečenja, mada često u smanjenoj dozi. Zvanično je priznata i odobrena, a u Srbiji se njome mogu baviti isključivo lekari koji su završili i posebu obuku u trajanju od godinu dana i imaju potrebnu licencu.

POSLE teške i MASNE HRANE - Namirnice koje OPORAVLJAJU JETRU i podižu VITALNOST!

ELIKSIR DUGOVEČNOSTI! 2 sastojka VEKOVIMA su korišćena kao LEK ZA SVE!