11.03.2021.

13:30

Foto:

Magazin

NUTRICIONISTKINJA OTKRILA ŠTA SVAKOG DANA DORUČKUJE: Kajgana s tajnim sastojcima za jači imunitet i vitku liniju!

Postoje namirnice koje nutricionisti nikada ne doručkuju, a postoje i recepti koji okupljaju one dobre namirnice, kao što je ovaj!

Nutricionistkinja Maja Feler podelila je svoj recept za doručak koji će vas ispuniti energijom ali i dati vam važne nutrijente za jačanje imuniteta na prirodan način.

Njen pristup zdravoj ishrani zasniva se na lako dostupnim i pristupačnim namirnicama.

Napravite kajganu od dva jaja, u koju ćete dodati crni luk i "zeleniš" po izboru, kao što je spanać ili blitva. Od začina, u kajganu idu kurkuma, tucana crvena paprika i crni biber. Nutricionistkinja jede ovu kajganu uz parče domaćeg hleba.

Jaja će nam dati proteine, važne ako pokušavate da održite liniju, dok će kurkuma i luk biti važni za jačanje imuniteta. Spanać takođe sadrži važne vitamine i minerale dok će biber i paprika "probuditi" organizam.