31.03.2022.

18:49

Foto: Shutterstock

Magazin

5 grešaka koje žene prave u KREVETU! Četvrta posebno IRITIRA MUŠKARCE!

Postoje neke stvari koje muškarci apsolutno mrze kod kod žena, kada se radi o intimnim odnosima. Niko ne želi da ima seks sa ženom koja obara raspoloženje onim što radi i govori dok su u krevetu. Žene treba da budu svesne da nisu sve stvari koje rade uzbudljive i zabavne.

Ovo je lista najčešćih grešaka koje žene prave u krevetu:

1. Lažiranje orgazma

Ponekad muškarci nisu svesni da se pretvarate, ali uglavnom jesu. Nije prijatno za muškarca da zna da njegove tehnike zaslužuju lažne pohvale. Pokaži svom partneru šta voliš u krevetu određenim zvucima. Navodi ga tako da zaista doživiš orgazam.

2. Slaba energija u krevetu

Nakon napornog dana, muškarci bi voleli da imaju neku uzbudljivu akciju u krevetu. To bi mogao da bude vrhunac njihovog dana. Ali ako dolaze kući na odbijanja, svaki dan, to može biti razočaravajuće. Žene se takođe umore u toku dana, ali odbijanje muškarca svaki put, zbog manjka energije nije nimalo privlačno. Pronađi načine da podigneš energiju.

3. Intimni odnosi samo u krevetu

Izađite iz sobe kako biste imali akciju. Kuhinja, kupatilo, pult... neka vaš dom bude platno za razarajuće odnose. Ukoliko ih imate samo u sobi, to vrlo brzo može postati dosadno.

Informer

Muškarac i žena razmenjuju nežnosti

4. Pričate u toku odnosa

Ne treba da raspravljate o svemu tokom odnosa. Najbolje bi bilo da stvari držite na minimumu. Stenjanje, "prljav razgovor" i radi stvari zbog kojih će se tvom muškarcu prevrtati oči. Ali nemoj da započinješ nebitne teme.

5. Niste sinhronizovani  

Za dobru akciju, potrebno da budete u istom ritmu sa partnerom. Ukoliko stvari radiš samo po svome je sebično. Kada si sinhronizovana sa partnerom i odnosi će biti prijatniji.