01.06.2022.

09:36

Foto: Instagram/mia_facefitness

Magazin

Zategnute i posle 40. godine! Primenite vežbice za lice koje će vam vratiti stari sjaj i elastičnost! (VIDEO)

 

Sigurno ste svesni da je, pored pravilne ishrane, fizička aktivnost takođe veoma bitna za očuvanje zdravlja. Međutim, da li ste znali i da je aktivnost mišića lica isto tako važna.

Sa negom se kreće još u tinejdžerskom dobu, ali pored higijene i određenih preparata, mnogi ne znaju da svoju kožu mogu da poboljšaju jednostavnim vežbicama za lice.

Mia, sertifikovani fitnes trener za lice, na svom Intagramu deli najrazličitije "treninge", koji će vam pomoći da ostanete mladoliki:

Informer

devojka

- Ceo život sam trenirala mišiće tela. Bilo je normalno za mene da radim sklekove, čučnjeve, da trčim i hodam kad god sam mogla. Ali nisam znala da su postojale vežbe za lice. U svojim 40. sam otkrila da postoje vežbe za mišiće lica. Bilo mi je logično da počnem da treniram svoje mišiće lica i nakon samo 3 meseca, znala sam da će ovo biti deo mog života, kao što su i telesne vežbe - rekla je Mia.

Jedna od Miinih vežbica jeste da jednom rukom zategnete jednu stranu slepoočnice, drugom rukom drugu, a potom uvlačite usne ka unutra.

Kako to izgleda u praksi, možete videti na snimku sa početka teksta.

BONUS VIDEO: