Autor: Informer.rs

30.06.2022.

13:11

Foto:

Magazin

ZDRAVSTVENE navike zbog kojih DŽENIFER ANISTON izgleda fantastično - godine joj NE MOGU NIŠTA

Dženifer pamtimo kao Rejčel Grin u čuvanoj seriji "Prijatelji", ali i brojim filmovima koji su obeležili njenu karijeru.

Ipak, nemoguće je ne primetiti da glumica izgleda "isto" već godinama, tako da joj mnogi zavide na izgledu.

Naravno, reputacija da izgleda besprekorno tokom cele karijere dolazi sa nekim specifičnostima o tome kako je održavala svoju lepotu, posebno sada kada je u pedesetim godinama. Prema njenom intervjuu za Shape, Anistonin moto je pronaći ravnotežu između zdravlja i uživanja.

 - Fokusirajte se na to da budete zaista dobri prema sebi, ali i dozvolite sebi trenutke uživanja -  rekla je ona u intervjuu.

Dženifer spada u one poznate ličnosti koje se ne pridržavaju stroge dijete, nego dozvoljavaju sebi da uživaju u hrani. Ovaj moto podržavaju i Hilari Daf, Džejmi Foks, Džejms Korden i drugi.

Tortilja čips je njena hrana za uživanje. Međutim, prema Shapeu, ona takođe uživa u omiljenim poslasticama kao što su proteini Vital Proteins i pločice s kolagenom.

Informer

Dženifer Aniston

Iako Aniston s vremena na vreme uživa u ovoj hrani, ona se trudi da se pridržava svojih zdravih navika u ishrani. Aniston je spomenula da su fokusira na pravljenje proteinskih smutija, praćenje Zone dijete i pijenje vode sa limunom kako bi ostala u svojoj najboljoj formi, piše Eatthis.com

Međutim, postoji i jedna hrana koju je Aniston jela godinama. I baš kao i njen moto za "dobro izbalansiranu" ishranu, ova hrana dobro spada u tu kategoriju.

Informer

Recept za salatu Dženifer Aniston

Sastojci:

1 šolja bugarskog (vrsta pšenice)

1/2 šolje svežeg peršuna, seckanog

1/2 šolje pistaća, seckanih

1 konzerva leblebija, oceđena i isprana

1 Crveni luk, sitno isečen

1/3 šolje sveže nane, seckane

1 krastavac, sitno isečen

Feta

Priprema:

Naseckajte na kockice jedan crveni luk, jedan krastavac i pola šolje pistaća, a zatim ih dodajte u veliku činiju. Iseckajte pola šolje svežeg peršuna, treću šolju sveže nane i ocedite, a zatim isperite konzervu leblebija.

Dodajte leblebije u veliku činiju zajedno sa seckanim začinskim biljem i izmrvite fetu preko salate. Sipajte jednu šolju bulgara (pšenice) u činiju, a zatim promešajte sastojke da se sjedine i uživajte.

Ova salata postala je veoma popularna zahvaljujući TikToku, a navodi se da je glumica godinama pravila na snimanju serije "Prijatelji.

BONUS VIDEO: