Autor: Informer.rs

06.07.2022.

11:03

Foto:

Magazin

RIZ VITERSPUN OTKRILA ELIKSIR MLADOSTI! Zanosna plavuša ima 46 godina, a izgleda kao DEVOJČICA

Riz Viterspun je poznata je po svom izgledu devojčice koji je zadržala iako je uveliko u petoj deceniji svog života. 

Uvek nasmejala i ljupka, Riz otkriva da je kao mala posmatrala svoju majku kako se neguje.

- Kao veoma mlada, svako jutro sam gledala svoju majku kako se šminka i razmišljala sam o tome koliko je taj njen ritual pripreme za dan i predstavljanje najbolje sebe svetu veliki deo njenog samopoštovanja. Tako da mislim da sam još tada razvila ljubav prema lepoti i nezi kože.

Starenje nije neuspeh

Ona objašnjava da na starenje ne treba gledati kao neuspeh.

- Ima nešto osnažujuće u gracioznom starenju. Poznajem i srećem toliko žena koje imaju taj samokritični stav. Najvažnija stvar koju želim da žene znaju je da treba da budu najbolja verzija sebe koja možete biti. I da treba da ulažete u sebe i da zaista odvojite malo vremena za negu kože i tela, a samim tim i svog samopouzdanja. To je tako važno - kaže glumica.

Skidanje šminke

Za a portal BodyandSoul glumica je istakla da je skidanje šminke prilikom odlaska u krevet nešto što je veoma važno.

- Kamere su ponekad toliko blizu lica i volim da se osećam samouvereno u tim kadrovima, što znači da je neophodno da i sama sebi pružim optimalnu negu kože koliko je to moguće - dodaje Riz.

- Naravno, uz pravilno i redovno korišćenje dnevnih i noćnih krema i ostalih kozmetičkih proizvoda koji poboljšavaju tonus i strukturu kože lica i tela, rezultati neće izostati i vremenom ćete postići željeni izgled kože i lica, a samim tim podići nivo samopouzdanja da ćete uvek ulicom koračati uzdignute glave, a da to ne činite zato što vežbate mišiće lica i vrata već zato što ponosno nosite svoj sjaj, i spoljašnji, ali i onaj unutrašnji - poručuje Riz.

BONUS VIDEO: