09.11.2022.

21:14

Foto:

Magazin

CEO JELOVNIK DŽENIFER GARNER! Zbog ovoga glumica izgleda kao milion dolara, a dostupno je SVIMA!

Ispravna ishrana i dosledna rutina vežbanja bili su ključni za postizanje savršenog tela Dženifer Garner.

Čini se da Dženifer većem delu svog života pristupa sa pozitivnim stavom. Ona uživa da kuva, jede ukusnu hranu i brine o svom telu. Generalno, Dženifer nije super stroga u pogledu svojih navika u ishrani. Ona voli da peče, i voli da pojede neke slatke poslastice s vremena na vreme. Ona takođe povremeno uživa u čaši vina.

Dženifer je u odličnoj formi, a to odražava i njena ishrana. Ona jede mnogo voća i povrća koje uzgaja u svojoj bašti, kao i jaja od kokošaka koje ima u svom dvorištu! Ona se takođe zaista fokusira na unos puno proteina tokom dana, kako bi ostala energična.

Informer

Dženifer Garner

Doručak 

Kada treba da se pripremi za veliku ulogu, Dženifer se okreće smutiju koji sadrži:

  • Kolagen
  • Seme lana i čia semenke
  • Puter od badema
  • Bademovo mleko
  • Spanać
  • Borovnice

Smuti treba da deluje protivupalno i treba da pomogne u stabilizaciji šećera u krvi.
Dženifer takođe uživa da jede ovsene pahuljice za doručak. Ovas može biti odličan način da započnete dan zbog vlakana koje sadrži, a koja će vam pomoći da ostanete siti tokom celog jutra.

Dženifer pravi zob sa jabukama i cimetom, a ovo je njen recept:

1,5 šolje ovsa, 2 srednje jabuke (ona obično bere kisele jabuke), 2 kašike smeđeg šećera (opciono), 5 kašičica mlevenog cimeta, 25 seckanih badema, 5 kašičica ekstrakta vanile, malo soli, javorov sirup i/ili mleko po ukusu (opciono), 3 šolje vode.

Kad ima vremena, Dženifer uživa da pravi svoje domaće pecivo i jede ih uz šoljicu kafe!

Ručak

Dženifer voli da jede salate za ručak, ali pokušava da promeni šta stavlja u njih da joj ne bude dosadno. Rekla je da je ranije pravila salate sa mlohavim šargarepom i hladnim paradajzom. Sada se fokusira na odabir sastojaka koji su u sezoni za sveža i ukusna jela. Generalno, njena formula za pravljenje dobre salate je da kombinuje sledeće:

  • Sveže zelje, poput spanaća ili kelja
  • Sirovo povrće
  • Mešavina žitarica, poput kinoe, ili proteina
  • Masti, poput avokada ili sira
  • Malo preliva za ukus

Jedna od njenih omiljenih salata sadrži:

  • Sveže zelenilo: mešavina kelja, rukole, slatke mešavine i blitve
  • Sirovo povrće: seckani pasulj, brokoli, paprika, prokulice i pečeni, slatki krompir
  • Masti: sir, orasi i avokado
  • Žitarice/proteini: smeđi pirinač i piletina
  • Preliv: Maslinovo ulje pomešano sa crvenim vinom i balzamiko sirćetom

Večera

Dženifer voli da kuva, a za večeru uvek dobija inspiraciju od svoje mame, bake i poznatih kuvara.

Jedno od Dženiferinih omiljenih recepata za večeru je hrskava piletina sa limunom. Jelo se pravi od pilećih prsa, ulja repice, putera, limunovog soka, maslinovog ulja, kopra i fete.

Pored ovoga, Dženifer voli da pravi domaću picu sa svojom decom (ona stavlja povrće), supe, čili i testenine.

Jedna od njenih omiljenih supa je supa sa pečenom piletinom i limunom Marte Stjuart. Supa sadrži - 2 limuna, 6 malih vlašaca, 1 celo pile, 2 kašike maslinovog ulja, so, biber, 6 šoljica pileće supe.

Grickalice

Iako će Dženifer ponekad posegnuti za čipsom i salsom ili kokicama, obično se trudi da grickalice budu prilično zdrave i voli da bira opcije sa visokim sadržajem proteina, kada može.

Nekoliko omiljenih grickalica Dženifer Garner uključuje:

  • Jabuka sa maslacem od oraha
  • Šaka orašastih plodova, kao što su bademi
  • Goveđe meso
  • Povrće sa umakom od humusa
  • Krekeri od lanenog semena sa sirom ili
  • Avokado
  • Tvrdo kuvana jaja

Pored uzimanja pravih količina hrane tokom dana, ona takođe vodi računa o tome da svoje telo hidrira, tako što pije dovoljnu količinu vode, prenosi fabbon.com.

BONUS VIDEO: