Autor: Informer.rs

15.12.2022.

11:01

Foto:

Magazin

KAMERON DIJAZ IZGLEDA KAO DEVOJČICA, A OVO JE NJEN PLAN ISHRANE! Tajna je u OBILNOM doručku i ovom NAPITKU

Za razliku od koleginica, Kameron ne veruje u detoks dijete, izgladnjivanje i programe koji obećavaju gubitak mnogo kilograma za kratko vreme. Osnove kojih se ona pridržava i savetuje drugima jesu raznovrsnost, kuvanje pomoću različitih vrsta ulja, uživanje u hrani i izbegavanje belog brašna, belog šećera, pirinča, testenine...

Pijte vodu čim otvorite oči

Jeste li znali da tokom svake noći na neki način dehidrirate samo zbog disanja? Upravo zbog toga Kameron preporučuje da posle pranja zuba prvo što treba da uradite jeste da popijete punu čašu vode.

Obilan doručak

Kameron tvrdi da od malih nogu svako jutro sebi priušti obilan doručak, koji joj obezbeđuje energiju tokom celog dana. Savetuje da to ne bude nešto slatko poput palačinki ili žitarica koje u sebi sadrže šećer, već žitarice u kombinaciji sa zdravim povrćem i belancima.

Informer

Probiotici

Sastavni deo ovog plana ishrane su i probiotici, zdrave bakterije koje se obično nalaze u hrani nastaloj putem fermentacije koje obezbeđuju prirodnu ravnotežu u organima za varenje. Dobar izbor je jogurt sa dobrim bakterijama.

Nezaobilazni limun

Limun poboljšava probavu i veruje se da jača imunitet, a tu su i nutrijenti poput vitamina C, kalcijuma, magnezijuma. Umesto sirćetom, salatu začinite limunovim sokom, dodajte ga u vodu, soseve za testeninu...

Informer

Krećite se

Kameron savetuje da, ukoliko niste ljubitelj teretane i vežbanja, posegnete za nekoliko trikova koji će vas držati u formi, a nećete ni osetiti da vežbate. Tokom pranja zuba radite čučnjeve, dok čekate da vam prokuva voda za kafu, trčite u mestu ili se nekoliko puta popnite uz stepenice u zgradi. Samo je važno da se krećete.

bonus video: