Autor: Informer.rs

05.04.2023.

20:00

Foto: Reuters

Magazin

ONA JE NAJLEPŠA ŽENA NA SVETU! Otkrivamo tajne izgleda Margo Robi

Jedna od tajni njenog izgleda je način života. Margo sledi zdravu ishranu i redovno vežba. Takođe, održava svoju kožu zdravom i hidratizovanom. Njeni saveti uključuju korišćenje kreme za sunčanje, čišćenje lica ujutro i uveče, vlaženje kože i izbegavanje prekomerne šminke.

Margo takođe ima karakterističan stil, koji se može opisati kao ležeran i sofisticiran. Često nosi neutralne boje poput bež, sive i bele, kao i jednostavne i elegantne komade odeće poput ravne košulje ili uskih farmerki.

Ukratko, ako želite da izgledate kao Margo Robi, trebalo bi da se držite njenog zdravog načina života, hidrirajte kožu, koristite kremu za sunčanje i držite svoj stil jednostavnim i sofisticiranim.

Ishrana i trening su ključ

Filmska diva je poznata po zdravoj i uravnoteženoj ishrani. Prema intervjuima koje je dala, više voli da jede hranu koja je prirodna i puna hranljivih materija. Izbegava prerađenu hranu, šećer i alkohol, a umesto toga se fokusira na povrće, voće, meso i ribu. Takođe, rekla je da se trudi da jede što više organske hrane.

Što se tiče treninga, Margo redovno vežba i ima svog ličnog trenera. Da bi održala svoju figuru, fokusira se na kardio trening, trening snage i ples. Takođe voli da se bavi sportovima na otvorenom poput surfovanja i plivanja. Margot je rekla da iako voli da vežba, ne voli da ide u teretanu, već se više fokusira na vežbe koje može da radi kod kuće ili napolju.

Dakle, pored pravilne ishrane, ona se trudi da održava aktivan svakodnevni život i redovno vežba. Ovo joj pomaže da održi zdravu težinu i da se oseća dobro u svom telu.

Tagovi:
Ishrana Izgled magazin najlepša žena Margot Robi