Autor: Informer.rs

23.05.2024.

11:40

Foto: Shutterstock

Magazin

Alfa muškarac pretvorio se u manekenku! Snimak od 38 miliona pregleda napravio haos na mrežama, devojka lije suze (VIDEO)

Muškarci vrlo često kritikuju žene da se previše šminkaju, a niko od njih ne spominje koliko njihova brada promeni lični opis. 

Sofi Klark je objavila snimak na TikToku koju dokazuje upravo ovu činjenicu. Naime, ona je nagovorila muža da se obrije nakon nekoliko godina negovanja imidža bradatog mačo mučkarca. 

- To je bila najgora ideja poznata čovečanstvu - istakla je u viralnom videu, dodajući da je briznula od smeha kada je ga je videla prvi put bez ijedne dlake. 

Njen video postao je hit sa više od 38 miliona pregleda, a transformacija glavnog junaka izazvala je i lavinu od pedeset hiljada komentara.

- Iz vikinga se pretvorio u Kejt Mos - glasio je jedan komentar ispod videa, a sa njim se složilo nešto manje od milion ljudi. 

Priznaćete da je razlika ogromna i da ni sama Sofi nije mogla da sluti da će biti ovoliko drastična. Ona ubrzo dodala još jedan video iz teretane gde se vidi kako on vežba, a bez brade je definitivno druga osoba. 

- Zaboga zalepite mu bradu nazad - našalila se jedna devojka u komentarima, gde je mnoge nasmejala.