04.06.2024.

09:00

Foto: Shuterstock

Magazin

Razrešena večita dilema! Evo kako se muškarac oseća kada je žena tokom seksa vlažnija

Povećana udobnost

Veća vlažnost često dovodi do smanjenog trenja, što može učiniti penetraciju udobnijom i za muškarca i za ženu. To može doprineti opuštenijem i prijatnijem iskustvu.

Pojačano uzbuđenje

Vlažnost može biti znak uzbuđenja i želje kod žene, što može dodatno uzbuditi muškarca. Ovo može stvoriti emocionalnu povezanost i povećati seksualno zadovoljstvo.

Informer

 

Bolja stimulacija

Manje trenje može omogućiti duže i dinamičnije pokrete, što može pružiti raznovrsniju stimulaciju. Muškarci često prijavljuju da je penetracija ugodnija kada je žena vlažnija.

Manje nelagodnosti

Manja je verovatnoća da će doći do nelagodnosti, iritacije ili bolova, što može pozitivno uticati na celokupno iskustvo. Ovo može doprineti većoj opuštenosti i uživanju.

Psihološki efekat

Svest o tome da je partnerka vlažna može povećati muškarčevo samopouzdanje i osećaj seksualne privlačnosti, što može pojačati njegov užitak i performanse.

Informer

 

Varijabilnost

Svaki muškarac ima svoje specifične preferencije i senzacije, pa tako vlažnost može nekima biti izuzetno prijatna, dok drugi možda neće primetiti veliku razliku.

Važno je napomenuti da je otvorena komunikacija između partnera ključna za zadovoljavajuće seksualno iskustvo. Razumevanje i poštovanje potreba i želja oba partnera može doprineti boljem seksualnom životu.