Autor: Informer.rs

15.06.2024.

10:00

Foto: Shutterstock

Magazin

Udala se za maminog muža i rodila mu troje dece! Ljudi je na mrežama razapeli, ona svima jasno odgovorila (VIDEO)

Mnogi kažu da je u ljubavi i ratu sve dozvoljeno. Krisi, Tiktokerka sa 117.900 pratilaca, privukla je pažnju javnosti time što se udala za svog očuha i s njim dobila troje dece.

Njeni snimci imaju milione pregleda, a uprkos osudama koje svakodnevno prima, ona na njih ne obraća pažnju. Ističe da nikada nije bila srećnija nego otkad je započela vezu sa svojim očuhom.

Krisi je za medije naglasila da je bila punoletna kada joj je taj muškarac postao očuh i da je on nikada nije odgajao kao svoju ćerku ili pastorku. Dodala je da njena majka s njim nema zajedničku decu, pa je s njene tačke gledišta bilo opravdano da uplovi u vezu s njim.

I dalje je u kontaktu sa majkom

Takođe je rekla da je i dalje u kontaktu sa majkom, što ukazuje na to da nisu posvađane. Krisi i njen bivši očuh venčali su se u Las Vegasu na maloj ceremoniji kojoj je prisustvovalo nekoliko ljudi. Podrazumeva se da je on morao da se razvede od njene majke pre nego što je mogao da oženi Krisi.

Mnoge je zbunila činjenica da je muškarac s kojim se venčala tako dobro izgleda, pa se postavlja pitanje koliko zapravo godina ima njena majka.

Na dan venčanja, Krisi je nosila bele farmerke, crnu majicu bez rukava i bele patike, dok je njen partner imao crne farmerke i crnu majicu. Čini se da su, tokom posete Vegasu, odlučili da "skoknu i venčaju se". Njihova ljubav je dokazana kad je Krisi prvi put ostala trudna na medenom mesecu, a par već ima troje dece.

"Udaja za mog očuha bila je najbolja odluka koju sam donela u životu" stoji u opisu snimka sa venčanja.

Napali je na mrežama

S druge strane tu je dirljiva fotografija iz porodilišta gde je Krisi sa novorođenčetom i suprugom, a njen opis je uzdrmao mnoge. 

"Kada shvatite da ste baš vi ta osoba sa kojom je on želeo da gradi porodicu i dobije decu" napisala je Krisi. 

Najviše je bilo osuđujućih komentara, ali i onih koji saosećaju sa njenom majkom. Takođe, mnoge žene su komentarisale kako je Krisin bivši očuh, a sadašnji suprug, veoma zgodan, pa nije čudo što se zaljubila u njega kad ga je svakodnevno viđala. Snimci su pregledani više od milion puta, a reakcije su bile podeljene.