• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.06.2024

21:00

Udala se za krpenu lutku i "rodila" 3 lutkice! Od "šokantog" otkrića život joj se raspao kao kula od karata - Ovo je ludilo mozga (FOTO/VIDEO)

Instagram/meirivone_santinha

Ljubav

Udala se za krpenu lutku i "rodila" 3 lutkice! Od "šokantog" otkrića život joj se raspao kao kula od karata - Ovo je ludilo mozga (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Meirivon Roša je devojka iz Brazila koja je pažnju svetske javnosti privukla svojim neobičnim venčanjem nakon što se 2018. udala za krpenu lutku. Kako kaže, osetila je da je to bila ljubav na prvi pogled.

Meirivon Roša iz Brazila je neko ko je svojevremeno zaprepastio svetsku javnost. Ona se udala za krpenu lutku. Njena majka joj je napravila lutku po imenu Marselo zato što su sve njene prijateljice imale nekoga, a ona je bila sama. Kad je ugledala Marsela, odmah je osetila "leptiriće u stomaku" i znala je da je on "onaj pravi".

"Burna romansa"

Romansa im je bila itekako burna, ali su se na kraju venčali. Meirivon je donela tu odluku. Na venčanju koje je održano 2018. bilo je prisutno 250 zvanica.

 

@meirivoneemarcelo

a nossa noite de núpsia que romantico!eu te amo muito meu amor, meu eterno amor ♬ Eu Sou Desejo, Você É Paixão (Right Here Waiting For You) - Live - Eduardo Costa

 

37-godišnja supruga svog dragog opisuje kao "divnog, ali lenjog".

- Kad sam bila mlađa, često nisam imala partnera za forro (tradicionalni ples severoistočnog Brazila). A onda mi je u život ušao Marselo i sve je odjednom imalo smisla. Zato sam odlučila da se udam za njega i bilo je prelepo, a onda smo uživali i u našoj prvoj bračnoj noći - otkrila je uzbuđena mlada, piše Daily Mail. Medeni mesec proveli su uživajući nedelju dana u kućici na plaži Rio de Žaneira.

- Bio je to predivan dan za mene, vrlo, vrlo emotivan. On je muškarac kakvog sam oduvek želela u svom životu. Bračni život nam je predivan. Ne svađamo se i potpuno me razume, jako je dobar i veran muž. Sve mi žene zavide na njemu - dodala je ponosno.

Žali se da joj je muž lutka lenj

Bračni život nije joj uvek bio samo "med i mleko", s obzirom na to da samo ona radi i plaća račune.

- Marselo ima toliko sjajnih kvaliteta, ali mana mu je to što je lenj. Ništa ne radi. Ipak, ja sam borac pa radim za oboje - požalila se.

Par je dobio prvo dete, a Meirivon je otkrila da se "porodila" za samo 35 minuta. Uz pomoć medicinske sestre i doktora na svet je donela "bebu koja jako liči na oca".

 

 

Priznaje da je pogađa to što joj ljudi govore da je sve laž jer je ona, kako kaže, odgajana na način da uvek govori istinu. Uverava sve da je jako srećna sa svojim suprugom.

Otkrila da je lutka slala poruke drugoj ženi

A onda je 2022. u braku postalo turbulentno. Otkrila je da je Marselo slao poruke drugoj ženi. Brak im je zbog prevare visio o koncu. Za Daily Mail je izjavila da je otkrila da je išao u motel sa drugom ženom, a ona je pronašla poruke na njegovom telefonu.

- Bila sam jako tužna i jedva sam mogla da spavam. Jako volim svog supruga, a on je negirao da me prevario. Saznala sam preko prijateljice koja mi je rekla da je videla Marsela kako ulazi u motel s drugom ženom, dok sam ja za to vreme bila u bolnici tri noći i tri dana s našim sinom Marselinjom - rekla je ona.

Isprva nije verovala svojoj prijateljici, mislila je da laže, ali onda sam mu kopala po telefonu i uverila se da je vara, kako je otkrila je u videu na TikToku, koji je prikupio više od 1.6 miliona pregleda. Nakon toga su spavali u odvojenim sobama, ali ga nije ostavila zbog dece.

"Deca" liče na "tatu"

Uspeli su da prebrode krizu, a početkom godine dobili su i bliznakinje - ćerke Marselu i Emiliju, koje takođe liče na tatu.

 

 

- Nije nam lako, ali je vrlo emotivno. U svakodnevnom životu, Marselo i ja imamo puno posla oko dece, a moramo da se brinemo i oko prvorođenca. Kad sam umorna, moj muž pomaže oko kupanja, hranjenja i uspavljivanja dece - otkrila je za Daily Mail.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nebojša Bakarec: Lider ZLF - Lažov od starta!
Kolumne

Nebojša Bakarec: Lider ZLF - Lažov od starta!

Prekjuče 21.6.2024. godine, na konstitutivnoj sednici Skupštine grada Beograda, jedan od novih lidera stranke Zeleno levi front (Ne davimo Beograd), Branislav Dimitrijević, je u svom prvom obraćanju pred Skupštinom grada, masno slagao.

23.06.2024

18:42

TV

Imamo li nade protiv Danske? Selektor Stojković dao jednu od njegovih antologijskih izjava! (VIDEO)
Live TV

Imamo li nade protiv Danske? Selektor Stojković dao jednu od njegovih antologijskih izjava! (VIDEO)

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi izovorio je legendarnu rečenicu pred odlazak u Lisabon: "Kakav bre plasman za Svetsko prvenstvo?" Tada smo pobedili. Da li ste mu verovali kada je rekao da ne treba da brinemo i da će odvesti Srbiju na Evropsko prvenstvo? Evo nas danas u Nemačkoj! Šta možemo da očekujemo u utakmici protiv Danske? Na ovu temu u "Info jutru" govorili su bivši reprezentativac Predrag Mijatović i novinar sportske rubrike Informera Ljubiša Vidović. Uživo u program javio se i Jovan Šurbatović, generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije.

23.06.2024

12:36

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija