• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

22.06.2022

07:36

BIZARNO! Žena se udala za KRPENU LUTKU, pa otkrila KAKAV JE MUŽ i šta mu zamera! (FOTO)

pixabay

Zanimljivosti

BIZARNO! Žena se udala za KRPENU LUTKU, pa otkrila KAKAV JE MUŽ i šta mu zamera! (FOTO)

Podeli vest

Meirivone Roha Moraes iz Brazila udala se za krpenu lutku koju je sašila njena majka. Kako kaže, osetila je da je to bila ljubav na prvi pogled

Naime, njena majka je napravila krpenu lutku po imenu Marselo, jer je Meirivone bila vrlo nesrećna zato što su sve njene drugarice imale nekog, a ona je bila sama i nije imala sa kim da se zabavlja, a čim je Marselo bio završen, znala je da je "on pravi". 

Usledila je burna romansa, pa je "par" odlučio da se venča, a njihovo jedinstvenom venčanju je prisustvovalo oko 250 zvanica. Za svoj porodičan život s Marselom, 37-godišnjakinja kaže da je "divan", premda priznaje da joj je suprug prilično "lenj".

- Kao mlađa često nisam imala partnera za forró (tradicionalni ples u severoistočnom Brazilu). Onda je u moj život ušao Marselo i sve je najednom imalo smisla. Zato sam odlučila da se udam za njega i bilo je prelepo, a onda smo nas dvoje uživali u našoj prvoj bračnoj noći - ispričala je.

 

 

Prisećajući se dana njihovog venčanja, Meirivone, koja živi u Brazilu, kaže:

- Bio je to predivan dan za mene, vrlo važan, vrlo emotivan. On je muškarac kakvog sam oduvek želela u svom životu. Bračni život s njim je predivan. Ne svađamo se i potpuno me razume, jako je dobar i veran muž. Zbog njega mi sve žene zavide. -

Međutim, za srećni par nije sve 'med i mleko', budući da Meirivone jedina u vezi radi i plaća račune.

- Marselo ima toliko sjajnih kvaliteta, ali mana mu je što je lenj. Uopšte ne radi. Ipak, ja sam borac i radim za oboje - objasnila je. Nakon svadbe, mladenci su nedelju dana medenog meseca proveli u kućici na plaži u Rio de Žaneiru a ubrzo su dobrodošlicu poželjeli i svom detetu. Naime, u maju je Meirivone u pratnji medicinske sestre i doktora na svet donela i bebu koja jako liči na tatu.

- Stvarno me uznemiruje kada ljudi kažu da je naš zajednički život laž jer sam odgajana tako da uvek govorim istinu i zaista sam srećna sa svojim mužem - zaključila je.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić boravi u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varhejijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

26.06.2024

06:59

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija