16.06.2024.

16:00

Foto: Shutterstock

Magazin

Petar se oženio pa saznao da je ona udata za još 5 muškaraca! Na dan venčanja mu stiglo upozorenje!

Petar King iz Škotkse je vozač autobusa, a njegova ljubavna priča je ravna filmu. Nije ni slutio da njegova voljena žena pored njega ima tajni život. 

On se prošlog juna oženio sa Lizom Džejn Dejvisom (43) koja je sama insistirala na braku, posvećenoj vezi, zajednici. Delovala je kao dobra žena koja ima poštene namere, ipak, ispostavilo se da je sve suprutno od toga. 

Petar je saznao da je njegov brak lažan, da joj nije pravo ime Liza već Alisa, da nije doktorka kako je tvrdila, i da je već bila osuđivana za bigamiju. 

Najveći šok je bio taj kada je shvatio da je u isto vreme bila udata za pet drugih muškaraca. 

Informer

 

Majka petoro dece, Alisa, u to vreme je bila na Baliju, sklapala je brak kada je pronašla Petra na aplikaciji za upoznavanje. 

Ubrzo su započeli vezu i dogovorili se da odmah stupe u brak. 

Na dan ceremonije, Petar je dobio poruku od njenog petog muža u kojoj ga upozoravaju na Lizinu sumnjivu prošlost. Ipak, to ga nije omelo da nastavi sa venčanjem. 

- Verovao sam joj, hteo sam da joj verujem, verovao sam joj i kada su me upozoravali da me vara, a onda sam saznao da je prevarant - rekao je Petar. 

- Liza, mislim Alisa, je mene našla na stranici za upoznavanje i bio sam tada jako polaskan. Bio sam vožač autobusa pred prenzijom, ona je bila 20 godina mlađa od mene, doktorka koja je radila na intenzivnoj nezi, navodno. Mislio sam da je neverovatna - ispričao je Petar za "The Sun".