Autor: Informer.rs

05.07.2024.

23:20

Foto: Shuterstock

Magazin

Ova poza je smrt za strasti! Mnogi insistiraju na njoj jer nisu svesni posledica!

U svetu ljubavi i intime, svi traže načine da zadrže plamen strasti živim. Međutim, postoji jedna poza koja umesto da raspali strasti, često može ugasiti vatru - poza 69.

Poza 69, koja podrazumeva simultano pružanje oralnog zadovoljstva partnerima, može biti izazovna iz nekoliko razloga:

Teška koordinacija

Pružanje i primanje zadovoljstva istovremeno zahteva veliku koordinaciju, što može biti teško za mnoge parove.

Razlika u visini

Često razlika u visini između partnera može otežati izvođenje ove poze. Ako je jedan partner viši od drugog, može biti neprirodno i neprijatno pronaći odgovarajući položaj.

Informer

Gubitak fokusa

Dok primate zadovoljstvo, može biti teško koncentrisati se na pružanje zadovoljstva partneru, što može rezultirati manje intenzivnim iskustvom za oboje.

Neprirodan položaj tela

Za mnoge ljude, položaj tela u ovoj pozi može biti neugodan. Morate se rastezati ili savijati na neprirodan način, što može izazvati nelagodnost i ometati uživanje.

Alternativne poze za veće zadovoljstvo

Ako želite da izbegnete frustracije koje može doneti poza 69, razmislite o drugim pozama koje omogućavaju bolje povezivanje i veće uživanje. Klasične poze kao što su misionarska ili poza kašike omogućavaju intimnost i kontakt očima, što može povećati emocionalnu povezanost i fizičko zadovoljstvo.

Eksperimentisanje sa različitim pozama može biti ključno za otkrivanje onih koje najbolje odgovaraju vama i vašem partneru. Važno je komunicirati i zajedno istraživati šta vam najviše odgovara kako biste održali strasti u spavaćoj sobi.