• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: ljubav&zdravlje

20.09.2020

13:57

SA PARTNEROM GRICNITE nešto od ovih namirnica i bićete MAJSTOR i LAVICA u KREVETU!

Ljubav

SA PARTNEROM GRICNITE nešto od ovih namirnica i bićete MAJSTOR i LAVICA u KREVETU!

Podeli vest

Hrana koju treba jesti pre intimnih odnosa...

Zdravlje na usta ulazi, ali izgleda da je i sa intimnom željom isto. Neke namirnice mogu potpuno da nas "spuste", pa nemamo volju da se pomerimo, ali zato neke mogu da nas potpuno "podignu" i pojačaju želju. Evo koje su to namirnice.

Mesom protiv UMORA i RASEJANOSTI! Nutricionista savetuje šta jesti kada ste ANEMIČNI!

Čokolada

Kada krenete kod dečka ili devojke ili ako sa partnerom planirate vrelu noć, kupite čokoladu. Kada se zasladite, vaše telo će osloboditi serotonin, hormon sreće, a samim tim raspoloženje će vam se popraviti i osetićete jaču  želju.

Foto: Shutterstock

Lubenica

Dok ih još ima na pijacama, navalite. Ovo sočno voće obiluje aminokiselinama koje se zovu citrulin. Vaše telo ih pretvara u arginin, drugu aminokiselinu koja pomaže vašem telu da opusti krvne sudove.

Foto: Shutterstock

Šta izbegavati pred odlazak u spavaću sobu

Alkohol možda može da pomogne da se opustite, ali ubija želju ako preterate. Alkohol smanjuje testosteron i slabi nervni sistem, što može uticati na cirkulaciju i osetljivost nerava, pa ćete teže doći do uzbuđenja. Previše alkohola dovodi i do dehidracije, umora, glavobolje... Zato - samo jedna čaša pića, pa u krevet.
Ako previše jedete masno meso ili puter, to može loše da utiče na cirkulaciju, pa samim tim da uspori dotok krvi u krvne sudove polnog organa. Tu je još jedna caka - ishrana sa mnogo mesa može prouzrokovati neprijatan miris tela, što može odbiti partnera.

Avokado

Ova voćka sadrži masti i vlakna koji su zdravi za srce, ali daje i dodatnu energiju koja će vam i te kako biti potrebna u spavaćoj sobi. Avokado u sebi ima i vitamin B6, a stručnjaci kažu da ovaj vitamin ublažava simptome PMS-a kao što su umor, oticanje i mrzovoljnost. Sve ovo može pomoći da i u periodu PMS-a žene imaju odličan ljubavni život, iako mnogima u ovom periodu takva stvar nije ni na kraj pameti.

Nar

Nar je simbol plodnosti i afrodizijak. Voće bogova. Istraživanja su pokazala da nar podiže raspoloženje i povećava nivo testosterona.

Spanać

Zeleno lišće spanaća bogato je magnezijumom, mineralom koji povećava nivo testosterona. Spanać sadrži i gvožđe, koje može pojačati želju, uzbuđenje, dovesti do jačeg vrhunca i uživanja u intimnim odnosima. Ovo se naročito odnosi na žene.

VRHUNSKO JELO koje pokreće sva čula! PILEĆE ŠNICLE U AJNPREN SOSU! (VIDEO)

Foto: Shutterstock

Jagode

Sa šlagom, umočene u čokoladu, uz šampanjac - jagode su simbol ljubavi i romantike. Ali visok nivo vitamina C, koji jagode sadrže, i te kako povećava želju i protok krvi u organizmu. Takođe, jagode smanjuju stres i anksioznost, a telu pomažu i da oslobodi oksitocin, poznat kao „ljubavni" hormon.

Foto: Shutterstock

Maka

Biljka maka raste na planinama Perua i koristi se za poboljšanje plodnosti. Naučnici su utvrdili da njen koren povećava libido. Fitonutritijenti iz ove biljke mogu povećati broj spermatozoida i poboljšati intimnu funkciju. Koren make se prodaje u formi praha, pa ga možete dodati u jogurt, sokove, salate, supe ili testo.

Ova praksa je SJAJNA za TRUDNICE! Drastično sprečava mogućnost komplikacija!

Foto: Shutterstock

Ostrige

Cink, koji se u znatnim količinama nalazi u ostrigama, pomaže telu da stvara testosteron. Ovaj hormon igra veliku ulogu kada je reč o libidu. Ali cink pomaže i da se u muškom organizmu proizvodi više sperme, ali i da se spermatozoidi kreću brže. Ukoliko niste ljubitelj "morske hrane", bacite se na svinjetinu, junetinu, seme bundeve, indijski orah i jogurt.

O top 10 namirnica koje razbuđuju strasti čitajte OVDE.

A o biljci koja smanjuje želju za hranom čitajte OVDE

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Željko je tu, a šta će biti sa ekipom? KK Partizan čeka burno leto, evo ko sigurno ostaje!
Partizan

Željko je tu, a šta će biti sa ekipom? KK Partizan čeka burno leto, evo ko sigurno ostaje!

Košarkaški klub Partizan u subotu je uradio najvažniji posao u ovoj sezoni, pošto je zadržao trenera Željka Obradovića na još minimum dve godine! Kako je proslavljeni stručnjak i sam rekao, ekipu sada čekaju izazovi i borba za preostala dva trofeja, u ABA ligi i u Superligi Srbije, a onda i jednako bitan posao vezan za narednu sezonu, a to je sklapanje tima koji će biti konkurentan na najjačoj evropskoj sceni.

28.04.2024

12:30

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija