Autor: Informer.rs

17.07.2024.

23:20

Foto: Shutterstock

Magazin

Recite mu ovo u krevetu i postaće prava zver! Probudićete mu sve strasti i bićete budni do zore

Ako vam je spavaćoj sobi postala monotonija, vreme je da ženska osoba u odnosu uzme stvari u svoje ruke i pokrene pravu lavinu u muškarcu

Erotsko uzbuđenje je zarazno. Što više pokazujete da ste uzbuđeni, to će vaš ljubavnik biti sve više uzbuđen i pružiti vam ono što vas očito uzbuđuje. Uzdasi, stenjanje i kikotanje mogu izražavati vaše uzbuđenje.

Srećom postoji "magična rečenica", koja će pokrenuti pravi vrhunac strasti. 

"Molim te, nemoj da prestaneš!“

Informer

 

Ova magična rečenica će dodatni podsticaj da vaš muškarac bude bolji od "samog sebe" i njegovo umeće tada prevazilazi sve moguće granice. 

Ono što je takođe svima jasno jeste to da niko ne voli "mrtvu tišinu" u spavaćoj sobi jer ona ukazuje na to da nešto nije kako treba!

Budi vatrena žena

Većina muškaraca ne mogu da se opuste sa ženom koja je potpuno tiha u krevetu. Žene nema čega da se stide, zato je potrebno da se opuste kako bi muškarac pokazao svoj pun potencijal. 

Žensko samopozdanje je itekako zavodljivo i za njima su muškarci spremni ići i na sam kraj sveta. 

Istina je da muškarci nisu toliko sigurni u svoje veštine kada je vođenje ljubavi u pitanju. Ne dozvolite da vas posle seksa pita da li ste uživali, jasno mu dajte do znaja to vašim glasnim stenjanjem.