Autor: Informer.rs

20.07.2024.

16:15

Foto: EPA

Magazin

Bivša Berluskonijeva devojka Frančeska Paskale okončala brak sa pevačicom! Nakon pet godina odlučila je da ode i ispriča detalje iz svoje prošlosti

Veza Frančeske Paskale i Paole Turči postala je javna otkako je nedeljnik „Oggi” 2020. objavio fotografije na kojima se njih dve ljube na jahti u moru.

Frančeska Paskale, nekadašnja Berluskonijeva devojka, upoznala je Paolu Turči na jednom od njenih koncerata. Ljubav je planula, a nakon dve godine veze pitala ju je da se uda za nju.

Informer

Frančeska Paskale i Paola Turči

Nakon 5 godina braka, veza se okončala. Frančeska Paskale je već nekoliko dana zvanično razvedena žena.

- Prolazim kroz bolan period, ali život me je naučio da pre nego što zavoliš nekoga, moraš znati kako da voliš sebe. Kraj, dakle, može postati čin ljubavi prema sebi i zato sam odlučila da odem.

Frančeska je rekla i da su je ranije mnogo povređivali tračevi i podli komentari.

- Razumem da moja prošlost može biti „glomazna“, ali u svemu postoji granica - rekla je Frančeska.

Ona je navela i da je njena veza sa Berluskonijem bila zaista posebna i da mu duguje mnogo.

- Morala sam da se naviknem na to da neki ljudi ne razumeju ili ne prihvataju ono što sam osećala i doživela sa Berluskonijem. Ali nikada nisam bila voljna da izbrišem tako važan deo svoje prošlosti. Tom čoveku dugujem mnogo, uključujući i život koji sada mogu da vodim kao privilegovana osoba.

Informer

Frančeska Paskale i Silvio Berluskoni

Sa njim je sve bilo posebno. Živela sam pod svetlima reflektora između politike, suđenja i na kraju i socijalnih usluga. On je bio najvažnija osoba u mom životu. Kao moja majka, moje sestre. Bio je čovek od poverenja, prijatelj i ljubavnik. Bila sam veoma ljubomorna kada smo bili u vezi. Mnogo smo se voleli i duboko poštovali uprkos nekim svađama - navela je  Frančeska.

Ona je u intervjuu ispričala i jednu situaciju iz njihovog života.

- Sada se smejem tome, ali tada sam bila besna. Rekla sam mu da ću doći kući u određeno vreme, ali sam stigla rano. Zatekla sam ga ne baš samog, jako sam se naljutila i rekao mi je: "Ali ti si se prva vratila." Bio je lud. Nakon završetka naše veze ostali smo prijatelji.

Informer

Frančeska je dodala i da je, dok je bila u vezi sa Berluskonijem, imala prilike da upozna mnoge međunarodne političare: Putina, Merkelovu, Sarkozija.

- Mnogo me vređa kada ga uporede sa Trampom. Jer Tramp je upravo njegova suprotnost. On je neliberalan čovek - istakla je Frančeska.

- Berluskoni je bio pravi liberal. Bio je sa otvoreno biseksualnom devojkom koja je povremeno pušila džoint. Kada sam mu rekla za svoju biseksualnost, odgovorio je: „Na kraju krajeva i ja sam lezbejka“. Bio je čovek koji je veoma poštovao izbore drugih, bio je moderniji od onih oko njega - zaključila je Frančeska Paskale, prenosi Corriere.