Autor: Informer.rs

24.07.2024.

23:20

Foto: Shuterstock

Magazin

Top 5 poza za seks tokom leta! Znojenje će biti svedeno na minimum, a strasti će prštati sa svih strana!

Letnje vrućine često mogu uticati na našu želju za intimnošću, ali to ne znači da se moramo odreći uživanja u strasti.

U nastavku vam donosimo pet jednostavnih i osvežavajućih poza koje će vam pomoći da održite strastvenu vezu i tokom najtoplijih dana.

Ove poze nisu komplikovane i lako ih možete isprobati, a osim toga, pružiće vam i potrebnu dozu osveženja. Dakle, oslobodite se briga i uživajte u letu sa ovim kreativnim i jednostavnim pozama za koje vam neće biti potrebno mnogo truda.

Pereca

Ovu pozu je najbolje isprobati na hladnim pločicama jer ćete se tako najmanje znojiti. U ovom položaju, žena leži na boku i podiže jednu nogu gore, dok muškarac "zajaše" njenu nogu koja je na podu i penetrira. Prednost ove poze je što uz minimalne kretnje možete iskusiti duboku penetraciju.

Informer

Pseća poza

Ovde je idealno da postavite ventilator ili klima uređaj da "duva" prema vama tokom seksa. Ova poza je odlična jer muškarci najbrže dolaze do vrhunca, pa seks neće dugo trajati. Osim toga, sam položaj ne zahteva mnogo kontakta.

Školjka

Ovaj položaj je dobar za pružanje oralnog seksa ženi jer uključuje minimalno dodirivanja. Poza podrazumeva da žena legne na leđa i podigne noge sve do svoje glave. Muškarac tada penetrira u verziji misionarske poze, piše Womenshealthmag.

Informer

Stojeći

Ova poza je idealna za tuš kabine ili kade, stoga pruža i osveženje. Žena stoji leđima okrenuta muškarcu, dok on stoji iza nje. Za bolji oslonac, žena se može nagnuti napred i pridržavati rukama za pod ili obližnju površinu.

Tačke

U ovoj pozi dolazi do minimalnog kontakta među partnerima, a znojenje je svedeno na minimum. Muškarac sedi na rubu kreveta, dok žena sedi njemu u krilu, okrenuta od njega, i može se osloniti rukama na pod.