• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.06.2024

23:20

Jasan znak da on ne uživa u seksu! Nepogrešivo sve otkriva - Dobro obratite pažnju!

Shuterstock

Ljubav

Jasan znak da on ne uživa u seksu! Nepogrešivo sve otkriva - Dobro obratite pažnju!

Podeli vest

Ako se pitate da li vaš partner uživa u krevetu sa vama, dovoljno je da obratite požnju na sledeće stavke!

Svaka se žena s vremena na vreme pita da li njen muškarac zaista uživa sa njom u krevetu. Kako biste to shvatile odmah bez pitanja, dovoljno je da izmerite dužinu trajanja seksa. 

Ako se vaši seksualni odnosi završavaju brzo ili bez završetka za vas ili njega, to može biti indukator nedovoljnog uživanja u intimnosti. 

Foto: Shuterstock

 

Što znači, ako je predug čin ili pak traje veoma kratko bez emotivnijih fizičkih dodira,  to može biti indikator nedovoljne uživanja u intimnosti.

Sa druge strane, za žene koje često osećaju bol u glavi tokom odnosa, to može biti signal da postoji neka prepreka ili nelagodnost koja utiče na njihovo uživanje.

Važno je otvoreno razgovarati sa partnerom o osećajima i potrebama kako bi se identifikovali uzroci i pronašla rešenja koja će unaprediti s*ksualni odnos i zadovoljstvo obe strane. Komunikacija, razumevanje i empatija ključni su za izgradnju zdravog i intimnog odnosa.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija