• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.06.2024

23:20

4 najbolje poze za brzinski seks! Nikad se bolje nećete provesti - Prštaće sve od strasti!

Shuterstock

Ljubav

4 najbolje poze za brzinski seks! Nikad se bolje nećete provesti - Prštaće sve od strasti!

Podeli vest

Prebrodite stereotip da seks mora biti uvek sa predigrom i maženjem. Ove poze za brzinski seks će vam dati novi novo iskustvo koje ćete obožavati.

Ne morate uvek da čekate noć kako biste vodili ljubav sa partnerom. Svako vreme je savršeno za to. Na pauzi na poslu ili iskradajući se u toalet dok su svi kod kuće, izbor je na vama... 

Ako želite da nešto promenite u vašoj rutini sa partnerom, onda su ove poze za brzinski seks, idealne za vas. 

Dominantna žena

Lezite na partnera nogama između njegovih, kao da ste vi muškarac u misionarskoj pozi, i radite šta vam odgovara. Osećaćete se super seksi i moćno.

Začinjena dogi poza

Ako volite brzi seks, iskradite se sa partnerom u toalet. Stavite malo lubrikanta kako biste preskočili predigru i odmah krenite u akciju. Licem budite na dole, a jednu nogu malo savijte zbog dublje penetracije.

 

Foto: Shuterstock

 



Hitna sedeća poza

Ako na raspolaganju imate samo pauzu na poslu, onda u ovoj pozi na sebi možete da zadržite veći deo odeće.

Skinite mu pantalone, podignite suknju, sedite u njegovo krilo, a cipele neka ostanu na vama.

Akcija uza zid

Nemate vremena? Otkopčajte ga, podignite vašu suknju i oslonite se na zid i spremite se za brzi seks.

Ruke stavite iznad glave, a jednom nogom ga privucite sebi. Ako imate problem sa visinom, prilagodite je tako što ćete da kleknete ili da se savijete, ali ipak ostanite oslonjeni na zid.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija