• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

23.06.2024

13:00

Seksali su se na svakom koraku, imali i svoju kolibu za seks! Počelo je kao tajna afera, a onda se nisu suzdržavali ni pred decom (FOTO)

profimedia

Ljubav

Seksali su se na svakom koraku, imali i svoju kolibu za seks! Počelo je kao tajna afera, a onda se nisu suzdržavali ni pred decom (FOTO)

Podeli vest

Ćerka Pola Njumena, Melisa Njumen, javnosti je dala uvid u ljubavna pisma koja je njen otac slao supruzi Džoan Vudvord, a koja su godinama bila čuvana na tavanu kuće u Konektikatu.

Pokojni glumac koji je umro 2008. godine uživao je u vezi sa Džoan, a da je među njima bilo ogromne strasti hvalio se i u svojim memoarima. Otkrio je da su čak imali i kolibu u koju su odlazili da vode ljubav.

Romansa Pola Njumena i Džoan Vudvord započela kao afera dok je on još bio u braku s prvom suprugom Džeki Viti s kojom je imao troje dece. Kad se s njom rastao 1958, iste godine je pred oltar odveo Džoan.

Sada je njegova ćerka Melisa otkrila burne ljubavne beleške glumačke zvezde, a delovi su prikazani u knjizi ''Head Over Heels: Joanne Woodward i Paul Newman".

Melisa je za Fox News Digital rekla da su neka pisma previše rizična da bi se prikazala javnosti: 

- Postoje citati iz pisama u knjizi. Čitala bih pisma i samo rekla: "Oh, ovo je tako slatko. Ovo bi trebalo ići u knjigu." I onda bih nastavila da čitam, a onda bih rekla: "Oh, tata, ne mogu ovo da stavim u knjigu!

Uvek sam bliskim prijateljima govorila: "Ljudi, pročitajte stvari koje je moj tata napisao mojoj mami... I beležite to za sebe!". Ovako se nekome udvara. Bio je strašno zaljubljen u nju - rekla je.

Foto: profimedia

 

Koliba za seks je bila omiljeno mesto 

Kad je pronašla staru torbu na tavanu, Melisa je rekla da ju je skoro bacila, a onda je shvatila da su unutra pisma. Čitavši ih, uvidela je da su vrlo strastvena, ali u isto vreme šarmantna.

Melisa je detaljno opisala kako je spavaća soba njenih roditelja takođe imala komično velike zastore na krevetu i napisala kako veruje da je bez sumnje gotovo svedočila krajnjoj intimnosti iz prve ruke, puno pre nego što je znala kako to da nazove.

Par je imao tri zajedničke čerke, Nel, Melisu i Kleu i ostali su zajedno sve dok Njumen nije preminuo od raka 2008. godine. Džoan Vudvord trenutno ima 94 godine i boluje od Alchajmera.

Inače, Njumenovi posthumni memoari objavljeni prošle godine otkrivaju da se nije osećao kao seks simbol sve dok nije upoznao Džoan. Knjiga je podelila intimne detalje braka holivudskog para.

Foto: profimedia

 

- Džoan je u meni probudila pravu strastvenu zver - napisao je Pol u odlomku knjige.

- Ostavili smo trag požude svuda. Hoteli i javni parkovi, kao i u svakom automobilu - otkrio je.

Pol je otkrio da je Džoan uredila jednu sobu u kući i kupila bračni krevet u radnji sa polovnom robom.

- Rekla mi je ponosno: "Ja to zovem koliba za seks". To je učinjeno s takvom ljubavlju i oduševljenjem. Čak i kad bi mi deca došla, odlazili bismo u tu sobu nekoliko noći nedeljno i samo bili intimni, bučni i grubi - ispričao je Pol.

Njumen je nominovan 11 puta za filmsku nagradu Oskar, a osvojio je tri, za najbolju glavnu ulogu u filmu "Boja novca", kao Oskara za životno delo. Tek nekoliko meseci pre Polove smrti, odnosno u maju 2008. američki mediji su otkrili da boluje od raka pluća i provodi vreme na lečenju u bolnici.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Vidovdan je najveći srpski zavet! Njegoš je prikazao njegovo lice i naličje kroz svoja najznačajnija dela!
Live TV

Vidovdan je najveći srpski zavet! Njegoš je prikazao njegovo lice i naličje kroz svoja najznačajnija dela!

Sutra je Vidovdan i ljudi kažu da svako od nas treba da ima svoj Kosovski boj i svoj Vidovdan, odnosno da svako od nas treba da se opredeli za svoj sistem vrednosti. Po mišljenju Makrovića, Vidovdan je naša osveštana bol. Kosovo i Vidovdan nisu cela naša istorija, ali jesu središte te istorije. Na ovu temu u emisiji "Info veče" govorio je pravoslavni publicista Vladimir Dimitrijević.

27.06.2024

22:30

Čak i da Rusija okupira celu Ukrajinu, rat se neće završiti! Dve velike sile bore se za lične interese i ni jedna neće popustiti!
Live TV

Čak i da Rusija okupira celu Ukrajinu, rat se neće završiti! Dve velike sile bore se za lične interese i ni jedna neće popustiti!

Mnogi analitičari prognoziraju da će naredna polovina godine biti malo mirnija od prve. Ipak, nagoveštavaju se nova ratna žarišta u svetu. O ratovima i geopolitici u emisiji "Rat uživo" govorili su Marko Matić iz Centra za odgovorne medije i prof. dr Dragan Škobalj, ekspert za energetiku. Uživo u program, putem vajber uključenja javio se i ratni reporter i novinar Igor Damjanović, kao i novinar Dejan Jelača.

27.06.2024

19:44

Kako su prodali Miloševića Hagu? Njegov čuveni govor na Gazimestanu okupio je dva miliona Srba! (VIDEO)
Live TV

Kako su prodali Miloševića Hagu? Njegov čuveni govor na Gazimestanu okupio je dva miliona Srba! (VIDEO)

Ako se vratimo u 1989. godinu, setićemo se Miloševićevog govora na Gazimestanu. Neke rečenice izvučene su iz konteksta i tako su korišćene kao navodni dokazi protiv njega na sudu u Hagu. Takođe na Vidovdan predsednik Milošević izručen je Hagu. Da li je sve to moralo i u čemu je simbolika Vidovdana kroz celu srpsku istoriju govorili su u "Info danu" Drušan Proroković i Zoran Anđelković.

27.06.2024

18:03

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?
Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?

Primetili ste sigurno i videli mnoge da se prolazeći pored crkve, bilo pešice, bilo nekim prevoznim sredstvom, prekrste. Možda i vi to često radite, a ne znate da li postupate ispravno ili je pak reč o sujeverju.

26.06.2024

15:17