• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

18.06.2024

14:00

Volela ga kao Boga, a on je varao sa 250 žena! Uhvatila ga na delu, pa se dogodila tragedija - nikada se nije oporavio (FOTO)

Profimedia

Ljubav

Volela ga kao Boga, a on je varao sa 250 žena! Uhvatila ga na delu, pa se dogodila tragedija - nikada se nije oporavio (FOTO)

Podeli vest

Pevač Tom Džons poznat je, osim po svojoj muzici, po svom burnom ljubavnom životu. Iako je imao razne afere dok je bio u braku s Melindom Trenčard, svojom prvom ljubavi, nikada nije razmišljao o tome da je ostavi.

Linda, kako su je mnogi od milja zvali, preminula je 2016. godine od raka pluća u 75. godini, a Džons je nedavno proslavio svoj 84. rođendan. Evo kroz koje su sve krizne trenutke njihove romanse Linda i Džons prošli.

Oprostila mu je sve afere

Par se upoznao dok su još bili tinejdžeri, Linda je s 15 godina počela da se zabavlja sa pevačem, kasnije i zatrudnela i udala se za njega nedugo nakon njenog 16. rođendana, piše The Mirror.

Linda je ostala u pozadini Džonsove karijere  njegov menadžer ga je predstavljao kao 22-godišnjeg samca, ne kao 24-godišnjeg supruga i oca.

Foto: Profimedia

 

Linda je rodila sina Marka, nakon toga imala je spontani pobačaj i ostala neplodna, a Džons se još jednom ostvario kao otac. Nakon ljubavnice, Miss sveta Maržori Volas, muzičar je bio u vezi sa modelom Ketrin Berkeri koja je ostala trudna. Pevač je dve decenije, kako prenose mediji, poricao svog sina Džonatana optužujući Ketrin da ga je "uhvatila na prevaru".

S Maržori je, s druge strane, ostao u dobrom odnosu i nastavili su biti prijatelji i godinama nakon afere. Ljubavnici su se upoznali kada je misica pozvana na njegov nastup u Londonu 1974. godine, nakon kojeg su sledeće godine fotografisani kako se ljube na plaži. Njoj je kruna za izbor tada oduzeta, a tragedija se nastavila i dve nedelje kasnije kada je njen verenik, vozač formule Piter Revson, preminuo.

Iako je Maržori tada utehu želela da potraži kod Džonsa, bojeći se Lindine reakcije, on je taj odnos prekinuo. No, kako prenose mediji, Maržori je pre 12 godina otkrila da su ona i Džons i godinama nakon toga ostali prijatelji, te da se ponekad čuju telefonom.

Pronašla je dokaze da je vara

Džons je bio u vezi i s pevačicom Meri Vilson s kojom je aferu započeo dok je bio na turneji u SAD-u. Linda je na aferu počela da sumnja kada je Meri krenula da dolazi u Veliku Britaniju, a svoju teoriju je potvrdila odlaskom u stan suprugove ljubavnice, te je, iako su pevač i njegov menadžer uklonili svaki dokaz da je Meri bila tamo, videla je jelo koje mu je pevačica spremila na koje je "tim za rešavanje dokaza" zaboravio.

- Bolje da to središ, jer bez muda nećeš moći ništa - tada rekla Linda. Meri je godinama kasnije priznala da je bila zaljubljena u Džonsa i da se osećala slomljeno kada se njihov odnos završio, ali da je dobro što se tako dogodilo.

Foto: Profimedia

 

Ako je verovati medijima, pevač je na vrhuncu svoje karijere spavao sa otprilike 250 žena godišnje, no na tu se brojku ne osvrće, kao ni na svoje, javnosti dobro poznate, afere u memoarima "Over the Top and Back". Priznao je da mu nijedna od tih žena nije značila kao Linda i da nijedna od njih nije zaslužna za njegove uspehe, pa nemaju razloga da budu dokumentovane u njegovoj knjizi.

Biograf Šon Smit kazao je da, iako su Linda i Džons bili u braku više od 50 godina, verovatno su u društvu jedno drugog proveli samo 10 godina. Džons je kasnije saznao da je njegova supruga patila od depresije, i da se osećala kao da nikada nije bila dovoljno dobra da bi bila njegova supruga.

Volela ga je

Par je uživao u privatnom braku i retko su bili viđeni zajedno u javnosti, a razlog tome može biti i agorafobija, strah od javnih ili otvorenih prostora i mnoštva ljudi, od koje je bolovala. Prijatelji su kazali, kako prenosi The Sun, da se Linda bojala da je neko ogovara. Ipak, trenuci u kojima se osećala živom bili su kada bi ugledala svog supruga.

- Osećam se živom kad Tom uđe na vrata, bez obzira na doba dana ili noći - kazala je u jednom od retkih intervjua.

Foto: Profimedia

 

A da li je taj osećaj bio obostran? Uprkos aferama i bračnim nevoljama, Džons je priznao da se teško nosio sa smrću supruge.

- Iskreno, nisam mislio da ću to preživeti. Sada svaki put kada stanem na pozornicu, ona je sa mnom. Pre nego što je umrla, rekla mi je: "Nemoj misliti na mene kako umirem, misli na mene kako se smejem", prenose mediji da je rekao poznati pevač za kojeg The Sun procenjuje da danas vredi 252 miliona funti.

Zahvaljujući prodaji 100 miliona ploča, ali i angažmanu u emisiji "The Voice", gde je bio u ulozi glavnog sudije, Džons ima visoku vrednost kojoj doprinosi i njegov impresivan portfolio s nekretninama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)
Politika

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić otvorio je večeras hangar avio kompanije "Prince Aviation" uz poruku da je to važno za razvoj srpskog vazduhoplovstva i avio industrije, a događaju je između ostalih prisustvovao ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil.

27.09.2024

22:40

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija