22.08.2024.

23:20

Foto: Shutterstock

Magazin

Nova vrsta seks fetiša zaludela muškarce! Plaćaju ogromnu svotu novca da bi im žene ovo radile

Seks fetiši polako prestaju da budu tabu teme i sve je više muškaraca i žena koji otvoreno pričaju o svojim seksualnim fantazijama. Međutim, pojavio se novi fetiš trend koji je zapanjio i šokirao mnoge. Reč je o finansijskoj dominaciji koja postaje sve popularnija i zbog koje mnogi muškarci troše ogromne količine novca.

Informer

 

Sigurno ste čuli za žensku dominaciju, gde se žena pretvara kao da je gospodarica muškaraca i koja mu naređuje da radi sve što je po njenoj želji. Ovo je jedan od popularnijih muškh fetiša, a finansijska dominacija je isto to, samo što je novac uključen u priču.

Muškarci bukvalno plaćaju žene i mole ih da one budu dominantne nad njima, gde one vrše seksualnu torturu po njihovoj želji. Poenta je da se novac daje tokom seksualnog čina i da muškarac konstantno daje svoj novac. Međutim, glavna stvar kod ovog fetiša jeste ta što je reč o ogromnim količinama novca, a neke devojke su rekle da su za noć zarađivale i po 20.000 dolara, jer je davanje tolikog novca ono što je uzbuđivalo muškarce.

Informer

 

Ovaj fetiš mnogi popularno nazivaju "findomom" i sve je više muškaraca i žena koji otvoreno govore o tome i njihovim iskustvima sa ovim fetišem.