Autor: Informer.rs

26.08.2024.

23:20

Foto: Shutterstock

Magazin

"Najbolja drugarica je spavala sa mojim sinom"! Ogorčena žena se javno požalila - Nije ni slutila kakav će odgovor dobiti!

Jedna žena je potpuno poludela i blokirala svoju najbolju prijateljicu nakon što je otkrila da je spavala sa njenim sinom - koji je inače u "srećnoj" vezi. Ipak, neki  ne vide razlog za svu ovu pompu.

"Ne spavaj sa sinom svoje najbolje prijateljice"!

Međutim, jedna žena je ostala potpuno šokirana kada je otkrila da je njena prijateljica koja ima 28 godina, imala intimne odnose sa njenim sinom - koji je pet godina mlađi od nje. Da stvar bude još gora, njen sin je bio u srećnoj vezi. 

Anonimna žena je navela da je prekinula kontakt sa prijateljicom i blokirala je. Ističe da joj razlika u godinama nije bitna jer su oboje odrasli, ali je osudila prijateljicu zbog nedostatka granica, morala i poštovanja.

Informer

- Pomagala sam ovoj prijateljici poslednjih nekoliko meseci sa hranom za nju i njenog mačka, jer nije imala posao i bila je depresivna - piše u objavi, prenosi "Daily star".

- Sada ima posao, a pre samo nekoliko nedelja je govorila koliko ceni naše prijateljstvo i koliko je zahvalna što sam ušla u njen život i da ceni sve što sam učinila za nju. Već je spavala sa mojim sinom u tom trenutku! Poznajem je dve i po godine - dodala je. 

Žena je dodala da se njen sin izvinio zbog svog ponašanja i da ga je nagovorila da prizna sve svojoj devojci. Stotine zapanjenih korisnika su se okupili u komentarima da podele svoja mišljenja, pri čemu su mnogi osudili obe strane zbog njihove strastvene noći.

- To je odvratno ponašanje - ogorčeno je napisao jedan korisnik.
- Sramota je što je dolazila u tvoju kuću i krišom to radila - dodao je drugi. 
- Oni su jednako krivi - bili su samo neki od komentara. 

Ipak, ono što treba uzeti u obzir je to da je "prijateljica" veoma mlada i da nije istih godina niti zrelog razmišljanja kao žena. Mnogi su stali u odbranu prijateljice i dodali da je nije kriva jer ne možeš od toliko mlade osobe očekivati racionalne postupke. 

- Meni nije jasno kako može devojka od 28 godina da ti bude najbolja prijateljica i na sve to, poznaješ je svega dve godine - glasio je jedan komentar.