• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.06.2024

23:30

Poza "direktorka" vam obećava vrhunac u kratkom roku! Kada jednom probate, stalno ćete je praktikovati!

Shutterstock

Ljubav

Poza "direktorka" vam obećava vrhunac u kratkom roku! Kada jednom probate, stalno ćete je praktikovati!

Podeli vest

Ova poza vam omogućava snažan vrhunac u kratkom roku! Za "direktorkom" su poludeli parovi širom sveta, a da li ćete je vi večeras probati?

Ako vam je vaš ljubavni odnos postao prilično dosadan, vreme je da probate nove uzbudljive poze, koje će vam uneti novu svežinu u vezi. 

Poza direkorka 

Dominantna direktorka koja zove svog podređenog u kancelariju i zaključava vrata verovatno vam je prva asocijacija na naziv poze.

Foto: Shuterstock

 

Veoma je verovatno da je tako nekom situacijom i inspirisana. Ova poza zaludela je brzo parove širom sveta, pogotovo one koji vole igranje uloga, a kada se tu još doda i malo "kažnjavanja" od strane direktorke eto čitavog filma!

Ne samo što obećava snažne orgazme u kratkom roku, ako je verovati onima koji su probali, već je i idealna kad biste želeli nešto na brzaka.

Sto i stolica su jedini predmeti koji su vam potrebni. Poza je zavodljiva i uzbudljiva što doprinosi povećanju užitka i strasti.

Žena treba da sedne u krilo muškarca, okrenuta prema stolu za koji se pridržava, dok muškarac sedi na stolici, okrenut prema njenim leđima, sa opuštenim, raširenim nogama.

Njene noge treba da budu postavljene sa leve i desne strane stolice kako bi podupirale njeno telo dok laktove smešta na sto ispred sebe.

Muškarac treba da je drži za struk i naginje je napred - nazad.

Iako će vam se u početku učiniti komplikovano kroz nekoliko pokušaja lako možete da se ustalite sa partnerom i uživate kao nikada do sada.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Srbija