• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.06.2024

23:20

Žene obožavaju tu da vode ljubav - Sramota ih da kažu! Do zadovoljstva tako dolaze duplo brže!

Shuterstock

Ljubav

Žene obožavaju tu da vode ljubav - Sramota ih da kažu! Do zadovoljstva tako dolaze duplo brže!

Podeli vest

Jedna od popularnih ideja za eksperimentisanje i dodatno uzbuđenje je intiman odnos pred ogledalom, koji mnogi smatraju izuzetno stimulativnim.

Fantazije se razlikuju od osobe do osobe. Kada ljubavni odnos prolazi kroz uspone i padove, logično je da i intimni život može biti pogođen. Svaka osoba ima svoje želje u krevetu koje želi da budu ispunjene tokom samog čina.

Dok neki obožavaju intiman odnos u mraku, skriven ispod prekrivača, drugi preferiraju da se ne skrivaju od partnera. Intiman odnos pred ogledalom jedan je od načina eksperimentisanja.

Ogledalo budi strasti

Jedna ideja koja može začiniti intimni život je seks ispred ogledala, koji se naročito dopada ženama koje žele malo više uzbuđenja u vezi. Iako vam to možda deluje neobično, razlozi su očigledni.

Gledanje sebe i svog partnera u ogledalu može dodati dimenziju vizuelne stimulacije koja poboljšava seksualno zadovoljstvo. Ovo se može primeniti i na muškarce i žene.

Foto: Shuterstock

 

Seks pred ogledalom može pomoći nekim ženama da imaju više samopouzdanja prema svom telu i senzualnosti. Pomaže im da se povežu sa svojim telom i vole sebe onakve kakve jesu.
Ispitivanje novih položaja i situacija u seksu može dodati uzbuđenje intimnom životu.

Većina žena želi i volela bi da ostvari svoje fantazije pred ogledalom, ali nekada ih je sramota. Da bi intiman odnos bio odličan i na najboljem mogućem nivou, potrebno je da se opustite i prepustite partneru, ali i čarima samog seksa. Ništa ne može na silu!

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se Lajčak: Nadamo se da će dvojica lidera doći sa vizijom i političkom hrabrošću
Politika

Oglasio se Lajčak: Nadamo se da će dvojica lidera doći sa vizijom i političkom hrabrošću

Specijalni izaslanik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak istakao je, sumirajući utiske od prethodne nedelje kada je boravio u poseti Srbiji i Kosovu, da je sve spremno za današnju novu rundu dijaloga na visokom nivou u Briselu i izrazio nadu da će dvojica lidera doći sa vizijom i političkom hrabrošću koja je potrebna da se dve strane približe njihovoj evropskoj budućnosti.

26.06.2024

09:44

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija