Autor: Informer.rs

27.08.2024.

23:20

Foto: Shuterstock

Magazin

Nije joj do seksa? 10 trikova kako da joj odmah probudite želju!

Za žene je predigra jedan od ključnih elemenata u intimnim odnosima. Njeno zanemarivanje i odbijanje seksa se dešava u većini slučajeva baš zbog toga. 

Često vodite ljubav

Libido žena značajno zavisi od učestalosti seksualnih odnosa. Što ih više ima, više ih i želi. Međutim, ako dođe do duže pauze, žene se lakše prilagode. Greška mnogih muškaraca je forsiranje seksa kroz očekivanja ili pritisak. Umesto toga, primenite obrnutu psihologiju i pustite da ona prva napravi korak.

Budite romantični

Male pažnje mogu postaviti pravo raspoloženje. Dočekajte je nakon napornog dana romantičnom večerom i izrazite zahvalnost za sve što čini. To će je dodatno privući.

Pohvalite njen izgled

Iskreni komplimenti imaju moć. Ujutro joj šapnite da je prelepa, a kada se sredi, pohvalite njen izgled. Osećaj da je poželjna povećava njen libido.

Informer

Predigra je ključna

Sebičnost u krevetu često je razlog nezadovoljstva kod žena. Većini je predigra izuzetno važna. Neka ceo dan bude ispunjen suptilnim nagoveštajima, kako bi iščekivanje povećalo njenu želju.

Izbegavajte rutinu

Rutina i predvidljivost mogu ugasiti strast. Uvedite nove ideje postepeno, suptilno. Umesto drastičnih promena, krenite s manjim koracima, poput povezivanja očiju ili razgovora o fantazijama.

Ponudite joj masažu

Ako je iscrpljena i nije raspoložena za seks, masaža može biti rešenje. Neka traje što duže kako bi se opustila, a zatim pređite na konkretnije dodire. Ako ne voli masaže, posvetite se nečemu što joj prija, poput milovanja kose.

Uredite se za nju

Žene cene trud muškarca. Obrijte se, stavite njen omiljeni parfem ili obucite bokserice koje voli, čak i ako vam nisu najudobnije. Verovatno ih nećete dugo nositi.

Informer

Budite spontani

Promenite rutinu. Ako ste navikli na seks samo uveče i u krevetu, iznenadite je pod tušem ili strastvenim poljupcem dok gledate TV. Spontanost će začiniti vaš seksualni život.

Negujte fantazije

Iako se često misli da žene preferiraju nežnost, mnoge uživaju u sirovoj strasti. Pokažite joj povremeno da ne možete da se suzdržite, što će dodatno pojačati njeno uzbuđenje.

Budite obzirni

Sitnice u svakodnevnom životu, poput pomoći i pažnje, utiču na zadovoljstvo u vezi i želju za seksom. Partner koji je obziran i pažljiv deluje privlačnije, što povećava njeno raspoloženje za intimnost.