• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.07.2024

20:00

Muškarcima u ova 3 znaka je nemoguće odoleti! Imaju najjači libido, jednom kad ih probate, nikad ih ne zaboravljate

Shutterstock

Horoskop

Muškarcima u ova 3 znaka je nemoguće odoleti! Imaju najjači libido, jednom kad ih probate, nikad ih ne zaboravljate

Podeli vest

Postoje osobe koji su pravi majstori za ljubavne igrarije i briljiraju kada su intimni sa partnerom, a moguće je da na njihov libido i umeće u krevetu ima veze sa horoskopskim znakom u kojima su rođene.

Prirodno je da je svačiji libido različit i na njega može uticati mnoštvo stvari – što spoljne okolnosti, što interne emocije.

Međutim, moguće da vaš ili partnerov astrološki znak može da ukaže na jačinu želje za intimnim odnosom.

Za muškarce u ova tri horoskopska znaka se kaže da kad ih jednom probate, ne zaboravljate ih nikada. 

Škorpija

Škorpije mogu, ali ne moraju da imaju reputaciju najseksualnijeg znaka. Čak i sezona Škorpije odiše senzualnom energijom. Međutim, to ne znači da će otići u krevet sa bilo kim.

Foto: Shutterstock

 

Škorpije su često izuzetno selektivne i imaju visoke standarde, tako da ćete morati da uskladite njihov seksualni i emocionalni intenzitet, kako biste bili smatrani dostojnim da vas animiraju u postelji.

Ovan

Pod upravom Marsa, planete akcije i seksa, Ovan često razmišlja upravo o ovim temama. Ovnov libido i nagon su prilično visoki, jer su orijentisani na akciju.

Iskustvo sa Ovnom je nezaboravno, vruće i vatreno. Uzimajući u obzir impulsivnu prirodu Ovna, sve vam je jasno.

Bik

Zemljani znak vođen komforom voli strast i maženje.

Pod vladavinom Venere, planete ljubavi, Bikovi se bave senzualnom ljubavlju i romantikom, što ih čini sjajnim u krevetu, ali na nežan način.

Foto: Shuterstock

 

Oni vole luksuzne trenutke koji kvare svih pet čula, što čini intimni odnos sa Bikom velikim iskustvom, prenosi “Popsugar”.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić postaje počasni građanin Prijepolja
Politika

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić postaje počasni građanin Prijepolja

Odbornici Skupštine opštine Prijepolje doneli su odluku da za izuzetan doprinos razvoju i afirmaciji Opštine Prijepolje u oblasti ekonomskog razvoja, infrastrukturnih projekata, podrške lokalnoj zajednici i unapređenju političkog dijaloga da se predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću dodeli priznanje „Počasni građanin“ Opštine Prijepolje.

03.07.2024

22:24

Vesić i Čubrilović obišli radove na putu Bijeljina-Rača: Gradimo jače saobraćajne veze za bolji život svih građana
Politika

Vesić i Čubrilović obišli radove na putu Bijeljina-Rača: Gradimo jače saobraćajne veze za bolji život svih građana

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Goran Vesić, sastao se danas u Banjaluci sa ministrom saobraćaja i veza Republike Srpske Nedeljkom Čubrilović, a zatim su zajedno obišli radove na deonici Bijeljina-Rača, budućeg auto-puta Beograd - Sarajevo, jednog od dva koja će povezati Srbiju i Srpsku, odnosno Bosnu i Hercegovinu.

03.07.2024

21:48

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija